Bütçe
36000
Beş sayfa boyunca bir kişi hariç sorulan 9070 XT'nin markasına hiç kimse bakmamış ama ben cevabımı markaya da bakarak verdim. NVIDIA kart Gigabyte iken AMD kart Sapphire idi. Daha geçen gün Sapphire 9070 XT'de sorun yaşayan bir arkadaş vardı.

Ben Sapphire önermiyorum, siz önerebilirsiniz.

Burada mangalda kül bırakmayanlar iş yardım etmeye gelince ortada olmazlar. Bir tane minidump açıp bakmazlar, konuları görmezden gelirler.

Bekara karı boşamak kolaydır...

Bu arada ben de kişisel bilgisayarıma 9070 XT takacağım. Yakında videosunu paylaşırım. Bir yıl boyunca deneyip deneyimlerimi paylaşacağım.

Son düzenleme:
Evet bu konulardaki insanlar boşa yalan sıkıyor daha fazla uzatmayacağım her şey tozpembe değil...
Sen kimsin de forumdaki kullanıcıların yalan söylediğini iddia ediyorsun? O zaman buraya güç soketi kaynaklı tonla link yığıp Nvidia kötü almayın, siz yalan söylüyorsunuz yazayım?

Vallahi sövmemek için zor bir gün. Haddini aşma...

Sen kimsin de forumdaki kullanıcıların yalan söylediğini iddia ediyorsun? O zaman buraya güç soketi kaynaklı tonla link yığıp NVIDIA kötü almayın, siz yalan söylüyorsunuz yazayım?

Vallahi sövmemek için zor bir gün. Hadsiz herif...

Ben konudaki insanları örnek gösteriyorum sen bana hadsiz diyorsun buraya 100.000 konuda yığarım özgür bir forum sen kendini ne sanıyorsun onu anlamadım güç soketi donanımsal bir sorun bana gelmişsin başka kaynak gösteriyorsun.

Ben yazılımsal olarak sıkıntılı diyorum optimizasyonu yok diyorum bana gelmiş AMD taraflığı yapıyorsun makarna yemekten iktidarın değişmesini istemeyenlerdensin sanırım git dandik AMD'ni al kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim.

En ucuz 9070XT ile 5070Tİ arasında 6K fiyat farkı var bütçe artarsa alabilirsiniz elbette. Ama 5070 falan rakibi değil yayın veya CUDA çekirdeklerine ihtiyacınız varsa veya daha çok RT özellikli oyunlar'da performans istiyorsanız mantıklı elbette. 5070Tİ'nın fiyatlarının düşmesinin sebebi 9070XT'dir kimsenin fanboyu olmayın burada 28-29K'ya 9070XT alanlar oldu ona en yakın kart 42-43K iken fanboyluk yapıp Nvidia almak komik olur elbette. 9070XT'de iyi yayın yapıyor elbette yayın yaparsınız sadece rakibine göre desteği biraz daha kısıtlı RT özelliği de elbette üzmez rakibine göre kıyasla zayıf burda en belirgin fark oyun şirketlerinin desteği ve CUDA çekirdekleridir.
Bütçe artarsa 5070Tİ yoksa 9070XT alın indirim kovalarsanız daha uyguna da alırsınız.

Ben konudaki insanları örnek gösteriyorum sen bana hadsiz diyorsun buraya 100.000 konuda yığarım özgür bir forum sen kendini ne sanıyorsun onu anlamadım güç soketi donanımsal bir sorun bana gelmişsin başka kaynak gösteriyorsun.

Ben yazılımsal olarak sıkıntılı diyorum optimizasyonu yok diyorum bana gelmiş AMD taraflığı yapıyorsun makarna yemekten iktidarın değişmesini istemeyenlerdensin sanırım git dandik AMD'ni al kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim.
6800XT kullanıyorum belirgin sorun neredeyse hiç yaşamadım arkadaşım 5070 aldı aldığı günden beri driver sorunları ile uğraşıyor. 😀
4000 serisinde de çok temiz driver olduğunu kimse söyleyemez kalıp sözcüklerden çıkın.

Bu konuyu da siyasete bağlamanız, AKP ve AMD fanboyu ilan etmeniz ve insanlara yalancı diye suç atmanız şunu gösteriyor olmalı, söylediğiniz kadar ağır şeyi başkası size yöneltince haddinizi 2 kat aşıyorsunuz demektir.

Konunun siyasetle alakası olmaması ve her önüne gelene yalancı demenizin başka ihtimali yok. Fıkranız varsa anlatın belki komik olanı da vardır :hehehe:

WattMan hatası alıp ekran gelip gittiğinde yeni çıkan beta olan bir sürücüyü kurup oyunda sorun yaşayıp acaba sorun oyunda mı? Sürücüde mi? Bilemediğinde ve sürekli sürücü kurup kaldırmak zorunda kaldığında millet NVIDIA DLSS ile uçtuğunda (AMD daha geride) bu AMD önerenler açtığın yardım konularına bakmayacak! Ben o zaman AMD alınır mı? Alınmaz mı? Diye sormayı, işte seni o zaman göreceğim. He he he :)

Eskiden AMD kullanmış birisi...

NVIDIA ve Intel sorunsuzluktur geç rahat et.

Eğer AMD alırsan DDU'yu çok fazla kullanacaksın. Haberin olsun. Oysa NVIDIA'da öyle mi? NVIDIA uygulaması üzerinden kur diyorsun kuruyor ve bitti bu kadar. AMD'de ise güvenli moda gir DDU'yu aç sürücüyü sil bilgisayarı yeniden başlat bu arada Windows'un sürücüyü yüklemesine sinir ol. Yeni sürücüyü kur o da sorunlu çıksın ve WattMan sorunu yaşa. AMD sürücülerinde hep şöyle yazar non-WHQL NVIDIA direkt WHQL sürücü çıkartıyor.

WattMan hatası alıp ekran gelip gittiğinde yeni çıkan beta olan bir sürücüyü kurup oyunda sorun yaşayıp acaba sorun oyunda mı? Sürücüde mi? Bilemediğinde ve sürekli sürücü kurup kaldırmak zorunda kaldığında millet NVIDIA DLSS ile uçtuğunda (AMD daha geride) bu AMD önerenler açtığın yardım konularına bakmayacak! Ben o zaman AMD alınır mı? Alınmaz mı? Diye sormayı, işte seni o zaman göreceğim. He he he :)

Eğer AMD alırsan DDU'yu çok fazla kullanacaksın. Haberin olsun oysa NVIDIA'da öyle mi NVIDIA uygulaması üzerinden kur diyorsun kuruyor ve bitti bu kadar. AMD'de ise güvenli moda gir DDU'yu aç sürücüyü sil bilgisayarı yeniden başlat bu arada Windows'un sürücüyü yüklemesine sinir ol. Yeni sürücüyü kur o da sorunlu çıksın ve WattMan sorunu yaşa. AMD sürücülerinde hep şöyle yazar non-WHQL NVIDIA direkt WHQL sürücü çıkartıyor.

Yok vatan haini ilan edilmediğimiz kaldı boş ver alan alsın işine baksın her şey performans değilki anlatamazsın ben akşam eve geldiğimde rahat rahat PC'yi açıp tüm yüklü oyunları tek tuşla oynayamayacaksam neden niye alıp kendime zulüm edeyim DDU veya güvenli moda gireceğim ya da oyunun ortasında crash alacağım NVIDIA %100 sorunsuz diyen yok ama çoğunluk AMD en iyisi gibi muamele yapıyor.

WattMan hatası alıp ekran gelip gittiğinde yeni çıkan beta olan bir sürücüyü kurup oyunda sorun yaşayıp acaba sorun oyunda mı? Sürücüde mi? Bilemediğinde ve sürekli sürücü kurup kaldırmak zorunda kaldığında Millet Nvidia DLSS ile uçtuğunda (AMD daha geride) bu AMD önerenler açtığın yardım konularına bakmayacak! Ben o zaman AMD alınır mı? Alınmaz mı? Diye sormayı, işte seni o zaman göreceğim. He he he :)

Eğer AMD alırsan DDU'yu çok fazla kullanacaksın. Haberin olsun. Oysa Nvidia'da öyle mi? Nvidia uygulaması üzerinden kur diyorsun kuruyor ve bitti bu kadar. AMD'de ise güvenli moda gir DDU'yu aç sürücüyü sil bilgisayarı yeniden başlat bu arada Windows'un sürücüyü yüklemesine sinir ol. Yeni sürücüyü kur o da sorunlu çıksın ve wattman sorunu yaşa. AMD sürücülerinde hep şöyle yazar non-WHQL Nvidia direkt WHQL sürücü çıkartıyor.
"Eskiden AMD kullanmış birisi..."
"Eskiden"