Bütçe
36000
Eski kart fark etmiyor ki, 1660S kullanıyorum o sürücüde dümdüz 40FPS falan almaya başladım oyunlarda, NVIDIA gerçekten saçmalamaya başladı bu aralar.

Ek olarak çok fazla topu dikti hatası alıyorum, TLOU oynarken oyunu oynayamadım bile, crash verip durdu.
Sonra 1 kere topu dikti verdi oyunu daha açamadım.

3 yıllık AMD deneyimim var. Hem RX570 hem de RX 6600XT kullandım. Çökme, siyah ekran vs çok nadir görmüşlüğüm oldu. Böyle dokuların bozulması ve herhangi bir oyunun bu denli saçmalamasını bir kere görmedim. İlk defa NVIDIA ile bu sorunu yaşadım. Aynı oyunu RX 6600XT de oynadım bu arada. Böyle sorunlar yaşamadım. Ben diyor muyum NVIDIA almayın bozuk diye? Olabilir sorunlu sürücü çıkartmışdır ileride düzeltir. Mesela AMD de YouTube videosu izlerken takılma sorunu yaşıyordum birkaç güncelleme sonrası çözdüler gibi. Olabilir yani bu tarz hatalar. Can sıkıcı derecede olmadığı sürece sorun yok benim için. Tabii bir de sürekli sorun çıkartmaması lazım. İki markada da sürekli olan bir sorun yaşamadım. Şu Cyberpunk çökme olayı hariç.

Mesela ben tek tuşla çalıştırıp 6-7 saat aralıksız 180-200FPS TLOU1 oynamıştım 6800XT ile ama AMD kullanıcıları rahat oyun oynayamaz ki tek tuşla oyun oynayamamalı onlar. 🙁
Eskiden yaşadığınız hurda kartlar ile şimdiki kartları karşılaştırmayın komik gözüküyor. Akıllı bir NVIDIA fanboyu bile AMD'yi sever yoksa fiyatların hali ne olur görüyoruz...

Hocam 1660S aldığıma pişmanım gerçekten, keşke AMD alsaydım diyorum.
Tamam sorun yaşamadım ancak performans olarak çok fedakarlık ettim, RX560 kullandım onda bile sorun yaşamadım.

Yav 8-9 kişi bir olmuş doğru söyleyenlerin linçliyor. Bak kardeşim. Ben daha ucuza daha çok FPS almak için kas gücü VRAM'i yüksek 6700 XT almıştım. Bozuk çıktı değiştirdim, aldığım kişiden toplu vardı. Sonra iade edip sıfıra RX 6700 aldım. Allah kahretsin yine aynı sorunu yaşadım.

Bunu da iade ettim. Sonra sıfıra 4060 aldım. 3 ay bir şey yoktu sonra yine stuttering yaşamaya yine başladım. Ben ilk 1650 kullandım sonra 2060 Super buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Ama ne zaman o AMD kartı alıp taktıysam bilgisayarım bir daha eskisi gibi olmadı. Değişmediğim tek PSU kaldı yarın öbür gün alacağım olmazsa PC'yi emekli edeceğim. Bak kas gücü ve VRAM için AMD alma alma alma. Sağlam da çıkabilir ancak paranı yakma ihtimalinde var. Her sefer aynı terane yok bu sefer sıkıntı yok, yok 50.000 XT serisi sağlam bir şeyi yok alma. (Eğer aldıysan sağlam çıktıysa inzivaya çekilip yüce tanrına 1 ay boyunca ibadet et.)

Allah belanı versin AMD.

Kanka, AMD-NVIDIA test videosu izledim.
AMD daha çok FPS veriyor.
Kanka ucuza kas gücü, VRAM diyorum.

MFG çöp ehehe. FSR görüntüyü çöp ediyor, akıcılığa faydası yok sadece rakam artırıyor ama olsun ucuza bol FPS ehehegeh.

Uzun lafın kısası:

X: Abi hangi AMD kartı aldıysam sorun yaşıyorum çözüm ne?

Y: 🤣🤣 Ben sorun yaşamadım ehehege
Sorun başka şeydedir. Tanrım AMD'ye laf edemezsin.

X: Abi NVIDIA da siyah ekran oluyor kablo yanıyor.

Y: Evet seni anlıyorum her insan hata yapar, NVIDIA da yanlışlar yapıyor.

Not: Aramızdaki fark bu. Yaşadığımız sorunların çözümünü bilmiyorsanız susun. Bu arada mfg teknolojisi Single Player oyunlar için bir velinimet. Öyle FSR fg gibi sadece rakam artırmıyor. Niye linçlendi bu kadar anlamadım. Akıcılığa faydası var mı? Var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav 8-9 kişi bir olmuş doğru söyleyenlerin linçliyor. Bak kardeşim. Ben daha ucuza daha çok FPS almak için kas gücü VRAM'i yüksek 6700 XT almıştım. Bozuk çıktı değiştirdim, aldığım kişiden toplu vardı. Sonra iade edip sıfıra RX 6700 aldım. Allah kahretsin yine aynı sorunu yaşadım.

Bunu da iade ettim. Sonra sıfıra 4060 aldım. 3 ay bir şey yoktu sonra yine stuttering yaşamaya yine başladım. Ben ilk 1650 kullandım sonra 2060 Super buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Ama ne zaman o AMD kartı alıp taktıysam bilgisayarım bir daha eskisi gibi olmadı. Değişmediğim tek PSU kaldı yarın öbür gün alacağım olmazsa PC'yi emekli edeceğim. Bak kas gücü ve VRAM için AMD alma alma alma. Sağlam da çıkabilir ancak paranı yakma ihtimalinde var. Her sefer aynı terane yok bu sefer sıkıntı yok, yok 50.000 XT serisi sağlam bir şeyi yok alma. (eğer aldıysan sağlam çıktıysa inzivaya çekilip yüce tanrına 1 ay boyunca ibadet et.)

Allah belanı versin AMD.

Mfg çöp ehehe. FSR görüntüyü çöp ediyor, akıcılığa faydası yok sadece rakam artırıyor ama olsun ucuza bol FPS ehehegeh.

Uzun lafın kısası:

Y: 🤣🤣 ben sorun yaşamadım ehehege.

Not: Aramızdaki fark bu. Yaşadığımız sorunların çözümünü bilmiyorsanız susun. Bu arada mfg teknolojisi Single Player oyunlar için bir velinimet. Öyle FSR fg gibi sadece rakam artırmıyor. Niye linçlendi bu kadar anlamadım. Akıcılığa faydası var mı? Var.

Bende Cyberpunk'ta çökme ve dokuların bozulması sorununu çözemedim. Sende susacaksın o zaman. Böyle saçmalık mı var? Sorun yaşadın diye biz fikrimizi belirtemeyecek miyiz hayırdır? Zoruna gidiyorsa kullanma forumu.

4060'ta sorun yaşıyorum çünkü önceden AMD kart kullandım ehehegheh. 🤣

Bunu da iade ettim. Sonra sıfıra 4060 aldım. 3 ay bir şey yoktu sonra yine stuttering yaşamaya yine başladım. Ben ilk 1650 kullandım sonra 2060 Super buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Ama ne zaman o AMD kartı alıp taktıysam bilgisayarım bir daha eskisi gibi olmadı. Değişmediğim tek PSU kaldı yarın öbür gün alacağım olmazsa PC'yi emekli edeceğim. Bak kas gücü ve VRAM için AMD alma alma alma. Sağlam da çıkabilir ancak paranı yakma ihtimalinde var. Her sefer aynı terane yok bu sefer sıkıntı yok, yok 50.000 XT serisi sağlam bir şeyi yok alma. (Eğer aldıysan sağlam çıktıysa inzivaya çekilip yüce tanrına 1 ay boyunca ibadet et.)

Allah belanı versin AMD.

MFG çöp ehehe. FSR görüntüyü çöp ediyor, akıcılığa faydası yok sadece rakam artırıyor ama olsun ucuza bol FPS ehehegeh.

Uzun lafın kısası:

Y: 🤣🤣 Ben sorun yaşamadım ehehege

Kullanmış olduğunuz eski kart şuan ki sistemi mi etkiliyor? Anlamlı bir şey yazmışsınızdır diye okudum da evele güvele yapmışsınız.
Toplu aldığınız kişide bozuk çıktıysa veya fabrika çıkışlı sorun kartta AMD ne yapabilir? Nvidia alıp fabrika çıkışlı kartlar da olabiliyor. Aramıdaki fark bu falan çok komik yanı söyleminiz evele güvele yapmayın bilginiz olmadığı konularda kart önerisi yapmayın. FSR FG ve AFMF 2 çalıştığı oyunlarda stabil ama MFG yaptığı input lag rahatsız ediyor daha her oyuna optimize değil kaldı ki ona kimse laf etmedi kartın fiyatından, kas gücü, vram gibi etkenlerine konuşuyoruz. Fabrika çıkışlı bozuk kart kullanıp AMD'ye salliyorsun.XD

Bende Cyberpunk'ta çökme ve dokuların bozulması sorununu çözemedim. Sende susacaksın o zaman. Böyle saçmalık mı var? Sorun yaşadın diye biz fikrimizi belirtemeyecek miyiz hayırdır? Zoruna gidiyorsa kullanma forumu.

4060'ta sorun yaşıyorum çünkü önceden AMD kart kullandım ehehegheh. 🤣
Sen belli ki trolüne yazıyorsun 1 oyunda sadece yaşadığını söylemişsin. Bu kartla alakalı olmayabilir. ( Tabi yaşadıysan 😉)

Konu sonlanmış arkadaş karar vermiş. Ben yine de bu konuya bakıp ekran kartı almak isteyen arkadaşlara da güzel bir örneğim. 25 yaşındayım bugüne kadar hep Nvidia kullandım 9800GT den beri. 9000 serisinin sorunlu olduğu çok konuşulmuş. Arkadaş ben 7000 serisini 1-2 aydır kullanıyorum gram sorun yaşamıyorum ki. Yıllardır R5-R9 serisi kullanan arkadaşım var o elektrik hattı dediğimiz eskiden R9 290X ler de bile sorun yaşayan görmezdim eskiden. Bu markaya çok yafta atılıyor. Elbette sürücü hataları vardı ama adamlar kendilerini geliştiriyor. Nvidia bile afalladı 5000 serisi ile.

Hocam herkes bir şey söylüyor internete baktım doğru düzgün bir şey çıkmadı. Anladığım kadarıyla AMD kullanıyorsunuz. Bu son çıkan ekran kartlarında yazılım hataları bitti deniyor ama okuduğum kadarıyla devam ediyor.

Eğer driver sorunu yaşarsan bir ton ayar bulunuyor, yardımcı oluruz ve sizin gibi bende 6700XT alırken çok işkillendim hatta konu bile açtım ve şu an hiçbir sorun yaşamadım Pro versiyonu kullanıyorum.

O kadar fanboysunuz ki NVIDIA kartta sorun yaşadığını söyleyenlerin bile sorun yaşadığını reddediyorsunuz. Bizi suçluyordunuz AMD'yi tanrı gibi görmekle, ama asıl tanrıcılığı siz oynuyorsunuz biz değil. Sorun yaşadım diyenlerin bile yalan söylediğini söylüyorsunuz.