RTX 5070'e 6+2 PCI-e kablo takılır mı?

hilkeblar

Üyecik
Dostlar selam. RTX 3060 ekran kartım vardı RTX 5070'e yükseltmeyi düşünüyorum. Kartta 12 adet pin mevcut bende 2 adet 6+2 kablo var. Kutunun içerisinden adaptör çıkıyormuş bunun için bunu nasıl kullanacağım bir de 6+2 kabloyu acaba 6+6 yapıp taksam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 adet 6+2 kablo var demişsin dönüştürücü de 2X8 Pin olduğunu düşünürsek 6+2 Pin güç bağlantısını bağlayacaksın dönüştürücüye olacak bitecek. Tek 6 Pin 75W 6+2 Pin toplamda tek kablo 150W güç verir.

Dostlar selam. RTX 3060 ekran kartım vardı RTX 5070'e yükseltmeyi düşünüyorum. Kartta 12 adet pin mevcut bende 2 adet 6+2 kablo var. Kutunun içerisinden adaptör çıkıyormuş bunun için bunu nasıl kullanacağım bir de 6+2 kabloyu acaba 6+6 yapıp taksam sorun olur mu?
Ekran kartının içinden dönüştürücü aparatı geliyor bir sorun yok takabilirsin dönüştürücüyle.

Yanıtlarınızı için teşekkür ederim, sipariş vereceğim, bir terslik çıkarsa tekrardan danışırım size.

Peki inno3d mi gainward 5070 mi inno3d 2 fanlı gainward olan 3 fanli arada 2k fark var +2k ekleyip gainward almaya değer mi

Son düzenleme:
Yanıtlarınızı için teşekkür ederim, sipariş vereceğim, bir terslik çıkarsa tekrardan danışırım size.

Peki inno3d mi gainward 5070 mi inno3d 2 fanlı gainward olan 3 fanli arada 2k fark var +2k ekleyip gainward almaya değer mi
Yani bütçe varsa değer fakat inno3d soğutması gayet iyi kısaca ikiside üzmez.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt