nigh1exe
Uzman
Güncel sistemim i5-10400 ve RX 6700 10 GB kombinasyonundan oluşuyor. Aslında kötü bir sistem değil ancak oyunlarda darboğaz, SSD sağlığımın yüzde 4 kalması ve birçok kritik teknik sorunla karşılaşmam artık yeni bir sisteme geçmem gerektirdiğini düşündürdü.
Önemli diyebileceğim şeyler şunlar:
Tek korkum ve bu zamana kadar peşimi bırakmayan şey yukarıda da belirttiğim gibi lanet olası stuttering problemi. Acaba işlemciden mi disklerden mi bilmiyorum ama hayat enerjimi sömürdü gitti ve bu çok değişken bir şeymiş. Hatta elektrik tesisatından silikon kalitesine kadar yolu var mış galiba ama tek istediğim alacağım sistemde mümkünse bu tip sorunlarla karşılaşmamak.
Umarım isteklerimi net ve keskin bir biçimde ifade etmişimdir. Çünkü bu işin sonu yok gerçekten. Şimdiden teşekkürler.
Önemli diyebileceğim şeyler şunlar:
- Ray Tracing benim için önemli.
- Şu anlık 1080p kullanacağım.
- Bu zamana kadar AMD kullandım. Dolayısıyla NVIDIA'yı da tatma isteğim var.
- Oyunlarda Input Lag veya mikro stutter yaşanmasın, oyun olduğu gibi aksın gitsin.
- Her türlü oyunu oynarım.
Tek korkum ve bu zamana kadar peşimi bırakmayan şey yukarıda da belirttiğim gibi lanet olası stuttering problemi. Acaba işlemciden mi disklerden mi bilmiyorum ama hayat enerjimi sömürdü gitti ve bu çok değişken bir şeymiş. Hatta elektrik tesisatından silikon kalitesine kadar yolu var mış galiba ama tek istediğim alacağım sistemde mümkünse bu tip sorunlarla karşılaşmamak.
Umarım isteklerimi net ve keskin bir biçimde ifade etmişimdir. Çünkü bu işin sonu yok gerçekten. Şimdiden teşekkürler.