Detaylar
Kim cevapladı?ONDEARTH
Uzman
Arkadaşlar geçen hafta bir bilgisayar topladım, ekran kartı olarak ASUS TUF RTX 5080 tercih ettim. Oyunlarda full ayar 4K'da 65-70 derece arası, boştayken de 40 derece civarı görüyorum. Bunlar normal dereceler mi?
Bence normal.
Kasamda 3 fan + 240mm sıvı soğutucu mevcut ve üst kısmında 3x120mmlik boş fan yuvaları var, ekstra fan almama gerek var mı acaba, ne kadar etkili olur?
ednir
Çalışkan
Arkadaşlar geçen hafta bir bilgisayar topladım, ekran kartı olarak ASUS TUF RTX 5080 tercih ettim. Oyunlarda full ayar 4K'da 65-70 derece arası, boştayken de 40 derece civarı görüyorum. Bunlar normal dereceler mi?
Videonun 7.dakikasına bakabilirsiniz. Normal duruyor açıkçası performans modundaysa videodaki değerler de 65-70 arası .
ONDEARTH
Uzman
Kasamda 3 fan + 240mm sıvı soğutucu mevcut ve üst kısmında 3x120mmlik boş fan yuvaları var, ekstra fan almama gerek var mı acaba, ne kadar etkili olur?
Hocam bazı arkadaşlar laptoplarda 90 derecelere bile iyi derken bu sıcaklıklar bence normalin de üstünde iyi, ekran kartında aşırı coil whine sesi ve aşırı fan sesi gibi rahatsız edici sesler yoksa yoksa bence on numara 5 yıldız.
Tamamdır çok teşekkür ederim.Hocam bazı arkadaşlar laptoplarda 90 derecelere bile iyi derken bu sıcaklıklar bence normalin de üstünde iyi, ekran kartında aşırı coil whine sesi ve aşırı fan sesi gibi rahatsız edici sesler yoksa yoksa bence on numara 5 yıldız.