UnkownTecho
Uzman
Zoko king kasam var sığar mı ?
Zoko king kasam var sığar mı ?
5090 astral bile sığar.
Oyun adı söylersen söyleyebilirim.FPS açısından kaç alıyorsun oyunlarda hocam AAA oyunları olsun FPS oyunları olsun ?
PUBG,CS2,Valorant
Tamamdır hocam teşekkür ederim
Söyleyeceğim FPS değerleri 2K ve ultra ayarlarda olmak üzere; PUBG'de 350-450 FPS, CS2'de 350-500 FPS ve Valorant'da 700-1000 FPS arası. Tabi Valorant pek ekran kartına bakmıyor işlemci gücüne bakıyor.
Hocam peki ses konusunda durum nasıl ? Coil Whine çıktı mı ya da oyunlarda 2K Ultra oynarken ses seviyesi nasıl ?Galax RTX 5080 EX Gamer kullanmaktayım. OC'li olduğu için bunu tercih ettim ama OC'li olmasından önceki sebebim daha şık bir görüntü sağlaması. 1-Click'in üzerindeki karışık ledler hiç hoş gelmedi bana, benimkindeki düz çizgiler süper.
Sesi beni hiç rahatsız etmedi. Hayır dediğin coil whine sesi de yok. Sadece oyun hazırlanırken 10 saniyeliğine fan sesleri artıyor ve sonra normale dönüyor.Hocam peki ses konusunda durum nasıl ? Coil Whine çıktı mı ya da oyunlarda 2K Ultra oynarken ses seviyesi nasıl ?
Oyun içinde sessiz mi oluyor yani ne kadar kullansa da ?Sesi beni hiç rahatsız etmedi. Hayır dediğin coil whine sesi de yok. Sadece oyun hazırlanırken 10 saniyeliğine fan sesleri artıyor ve sonra normale dönüyor.