Detaylar
Kim cevapladı?Argo 46
Başarılı
Normal değil.Kış aylarında en fazla 77 derece olan test sonucu şimdi 87 derece çıkıyor. Normal bir durum mu? Hava durumu 36 derece, klima kullanmıyorum. Ekran kartı markası INNO3D OC.
yusufumm07 46
Üstün
En son bakım ne zaman oldu?
Sistemi toplayalı 7-8 ay oldu.
yusufumm07 46
Üstün
1 yılı dolduğunda bakım yaptırmayı aksatmayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
ShadowLegion 46
Üstün
- Makaleler
- 1
@tth servis eksa bilgisayar ve sıfır bilgileri var. şimdi size bir konu linki atacağım onu inceleyin. bende x3 oc olmayan versiyonu var ve atacağım konuyu okursanız epey bilgilenirsiniz. Servis hiç bir şey yapmadan gönderecek.
Herkese merhaba. 2025 Aralık'ta almış olduğum vapor chamber olmayan model olan INNO3D RTX 5080 kartım ile güzel vakit geçiriyoruz. Ancak, eşim oynasın diye dün Control oyununu kurdum. Oyuna girdiğimde bildiğim kart TDP'sinin tamamını kullandığını gördüm oyunun 360W. Sıcaklığın 80 derece olduğunu gördüm. Wukong, 007 Light gibi oyunlarda DLSS ve genelde FG açtığım için 300W üzerine çok çıkmıyordu. Şimdi merak ettiğim nokta şu VC yok tamam ama bu kadar ısınma da bence normal değil.
Ayrıca @Ayhan Dönmez hocamın dediği gibi kapağı açtım 1 dakika kadar bekledim ve sıcaklık düşmedi yine...
Ayrıca @Ayhan Dönmez hocamın dediği gibi kapağı açtım 1 dakika kadar bekledim ve sıcaklık düşmedi yine...
- ShadowLegion
- 5080 inno3d rtx rtx 5080 sıcaklık
- Forum: Overclock ve Soğutma
@tth servis eksa bilgisayar ve sıfır bilgileri var. Şimdi size bir konu linki atacağım onu inceleyin. Bende X3 OC olmayan versiyonu var ve atacağım konuyu okursanız epey bilgilenirsiniz. Servis hiçbir şey yapmadan gönderecek.
Herkese merhaba. 2025 Aralık'ta almış olduğum vapor chamber olmayan model olan INNO3D RTX 5080 kartım ile güzel vakit geçiriyoruz. Ancak, eşim oynasın diye dün Control oyununu kurdum. Oyuna girdiğimde bildiğim kart TDP'sinin tamamını kullandığını gördüm oyunun 360W. Sıcaklığın 80 derece olduğunu gördüm. Wukong, 007 Light gibi oyunlarda DLSS ve genelde FG açtığım için 300W üzerine çok çıkmıyordu. Şimdi merak ettiğim nokta şu VC yok tamam ama bu kadar ısınma da bence normal değil.
- ShadowLegion
- 5080 inno3d rtx rtx 5080 sıcaklık
- Forum: Overclock ve Soğutma
Servise yollamayı düşünüyorum, onarılmaz ise tüketici hakem heyetine başvuru yaparım. Eksa bilgisayar dışında 2 servis daha varmış. Hangisine göndermem gerekiyor anlamadım.
ShadowLegion 46
Üstün
- Makaleler
- 1
EKSA bakıyor. Oraya yollanıyor. EKSA'daki teknik elemana ulaştım. Çok uğraştım ben. Attığım konudan görebilirsiniz. Adam bana RAM den dolayı ekran kartı sıcak çalışıyordur diyor. Siz düşünün gerisini. Açtım CyroFuze 7 termal macun uygulamadım ve 5-6 derece düştü sıcaklık.Servise yollamayı düşünüyorum, onarılmaz ise tüketici hakem heyetine başvuru yaparım. Eksa bilgisayar dışında 2 servis daha varmış. Hangisine göndermem gerekiyor anlamadım.
Tüketici hakem heyetine yollayarak da bir şey elde edemeyeceksiniz. Kart sağlam, oyundan atmıyor, bilgisayar kapanmıyor diyip geçerler. THH gidip de FurMark2 değerleri ile uğraşmaz. Ürün sağlam mı? Sağlam. Yollayıp, kartsız kalıp daha sonra da THH ile vakit kaybedersiniz boşuna. @Ayhan Dönmez hoca da zaten benim size attğım konuda yazmış yeterince. Hiç el alışkanlığınız yoksa, kendiniz açamazsanız yapacak kişiler var.