Arkadaşlar şöyle bir durum var. Ekran kartı hariç 9800X3D'den oluşan bir sistem toplayacağım. Ve şu anki kullandığım ekran kartımı (4070 Ti'yi) yeni sisteme takacağım ve almış olduğum yeni sistemin taksiti bitince, yani 6 ay sonra sadece ekran kartımı yükseltip 5080'a geçiş yapacağım. Fakat sadece ekran kartı alacağım için 5080 yerine bayağı bir faiz yiyip 5090 falan da alabilirim. Ama tabii çok ciddi bir borca girerek alabiliyorum 5090'ı.

4K oled monitör kullanıyorum şu an. DLSS ve MFG kullanacağım 5000 serisine geçince. Sizce 5080 beni kaç sene götürür? Veya 5090 için kendimi zorlamaya değer mi?
Hocam bence bu fiyatlardan tamemen 5090 mantıksız. 5080 Mfg ile gayet tatmin eder bence. Ayrıyetten 4k çok fazla değil mi😁?

2 sene sonra yeni çıkan bir ayar senin 90 kartı 70 Ti seviyesine düşürecek.

2 sene sonra çıkan oyun içinde olan bir ayar mı 70 Ti seviyesine düşürecek yoksa ekran kartına gelecek bir özellik ayarı falan mı? Zaten güncellemeyle ekran kartını o zamana kadar daha da FPS yüksek bir şekilde olmaz mı güncellemelerle ekran kartları her zaman daha da iyi hale geliyor zaten.