Umarım o kadar pahalı olmaz ne diyeyim

Düşük modeller daha uygun fiyatlı olacak ancak o sizin beklentinize bağlı. Ben çok iyi sıcaklıklar, iyi bir OC potansiyeli ve görüntü istediğim için üst seviye 5080 aldım. Giriş seviyesi 5080'den 20K daha pahalıydı.

Düşük modeller daha uygun fiyatlı olacak ancak o sizin beklentinize bağlı. Ben çok iyi sıcaklıklar, iyi bir OC potansiyeli ve görüntü istediğim için üst seviye 5080 aldım. Giriş seviyesi 5080'den 20K daha pahalıydı.
Msi gaming trio modelini almak istiyorum ama fiyatına bağlı olarak almayabilirim

Bilgisayara gelmesine daha çok var biliyorum ama ekran kartından beklentim GTA 6'da 4K Ultra ayarlarda iyi bir FPS vermesi. Şu anki ekran kartım biraz eski bu yüzden 6000 serisini beklemek de istemiyorum. GTA 6'nın nasıl bir sistem gereksinimiyle çıkacağını bilemeyiz tabii ki o yüzden eğer çok çok absürt fiyatlara çıkmazsa işi biraz daha garantiye alıp super serisi almak daha iyi olur gibi. Zaten şu anda ekran kartı almam pek mümkün değil yani her türlü bekleyeceğim. Beklemişken de dediğim gibi çok çok absürt fiyatlı olmazsa super serisini almak daha iyi olur.
Teknolojilere okey iseniz DLSS Quality-Balanced ve Frama Gen ile oynatma olasılığı yüksek 5080'nin. 5000 serisi zaten OC'ye yatkın olduğu için bu kısımdan da faydalanabilirsiniz, üstü 5090 zaten ortası yok.

Teknolojilere okey iseniz DLSS Quality-Balanced ve Frama Gen ile oynatma olasılığı yüksek 5080'nin. 5000 serisi zaten OC'ye yatkın olduğu için bu kısımdan da faydalanabilirsiniz, üstü 5090 zaten ortası yok.

OC konusu RTX 5000 serisinde çok iyi. Benim ROG 5080 çok iyi silikon ile denk geldiği için +1800 MHz Memory +370 MHz core yedi mesela. Voltaj versem daha fazla yerdi.