Muhtemelen açar ama PC'ye göre detaylarda kısmalar olur eskiden olduğu gibi. PS'nin vereceği çözünürlük de gerçek 4K değil.
Muhtemelen açar ama PC'ye göre detaylarda kısmalar olur eskiden olduğu gibi. PS'nin vereceği çözünürlük de gerçek 4K değil.
Öbür ay 5090'lar gelir gelmez alacağım direkt. Monitörüm 4K. Sizce hikaye oyunlarında 4K ultrada kaç sene götürür tahminen? Uzun süre PC değiştimek istemiyorum.
Bu optimizasyon işini bilerek gevşek t utuyorlar bence, yeni kart satmak amaç.
Öbür ay 5090'lar gelir gelmez alacağım direkt. Monitörüm 4K. Sizce hikaye oyunlarında 4K ultrada kaç sene götürür tahminen? Uzun süre PC değiştimek istemiyorum.
Bence "bilerek" noktasında değiliz şu an, erken tarihte çıkmak için test etmeden cilalamadan çıkarıyorlar sadece. Ama "bilerek" noktasına geleceğimiz günleri de görürüz.Bu optimizasyon işini bilerek gevşek t utuyorlar bence, yeni kart satmak amaç.
Bu 8K, 4K çılgınlığını anlamıyorum. 1080p'de gayet mutluyum hacı. Yükseltirsem de en fazla 2K çözünürlüğe çıkarım.Ekran kartı ömrü oyunların gelişimine ve ekran kartı üreticisi firmaların inisiyatifine bağlı. GTA San Andreas ile henüz çıkmamış ama devasa grafiğe sahip olduğunu bildiğimiz GTA 6 ile kıyaslama yapabilirsiniz. Önümüzdeki 5-10 yılda daha gelişmiş oyunlar çıkacaktır. Çıkmaz ise NVIDIA gibi şirketler aç kalır. Çünkü satış yapamazlar. İnsanlar "bu bana 30 yıl gider ya." kafasına girer bu da talebi düşürür. Ama bana göre 5090 minimum 5-6 yıl götürür. Hikaye oyunları grafiği çok üst düzey. Yakında 8 k 4K yerine geçtiğinde o zaman 5090 lar da gözden düşer. Kendi görüşüm bu yönde yanılıyor olabilirim. ytd.
Bence de. Eskiden şu an ki sistemim ile CS:GO'da Very High 1080p ayarlarda 200-300 FPS alabilirken, şimdi CS2'de Very Low 1080p'de 100-140 FPS alıyorum. Ve bazen bu 80-90 ve hatta 60'a kadar düşüyor.Bu optimizasyon işini bilerek gevşek t utuyorlar bence, yeni kart satmak amaç.
Bence "bilerek" noktasında değiliz şu an, erken tarihte çıkmak için test etmeden cilalamadan çıkarıyorlar sadece. Ama "bilerek" noktasına geleceğimiz günleri de görürüz.
Bu 8k, 4K çılgınlığını anlamıyorum. 1080P'de gayet mutluyum hacı. Yükseltirsem de en fazla 2K çözünürlüğe çıkarım.