- Makaleler
- 3
Performans artisi yetmiyor mu?Eğer öyle olmazsa niye insanlar 5000 serisine geçsin? 5000 serisine özel bir şeyler olmalı ki insanlar geçsin.
Performans artisi yetmiyor mu?Eğer öyle olmazsa niye insanlar 5000 serisine geçsin? 5000 serisine özel bir şeyler olmalı ki insanlar geçsin.
AMD?İkisi de yararlanamaz. Dediğim gibi o zaman 5000 serisi satılmaz.
AMD, yapıyor diye doğru mu kabul etmeliyiz? bu yüzden gelişemiyor zaten.
AMD sonucunda satıyor.AMD, yapıyor diye doğru mu kabul etmeliyiz? bu yüzden gelişemiyor zaten.
100000 TL zengin parası mı kardeşim? Bir memurun birkaç ay para biriktirip alabileceği bir şey.7000 serisi mi daha satmış, yoksa 4000 serisi ekran kartları mı? Ona bir bakın ona göre karar verin. Ben %90 pazarın 4000 serisi kartlarla dolu olduğunu görüyorum kısacası AMD başarısız.
O kadar yüksek fiyatla satabileceğini düşünmüyorum. O fiyatla çıksa bile çok zengin kesim haricinde ülkede satmaz. 5090 almayı düşünüyordum ama, sanırım ben 5080 modelini düşünmeye başlasam iyi olur gibi.
100000 TL zengin parası mı kardeşim? Bir memurun birkaç ay para biriktirip alabileceği bir şey.
Zengin parası kardeşim. Eğer o memur aile kurduysa tabii ki zengin parası. Herkes memur olamıyor, veya sen gibi 100000 lirayı rahat erişebilecek bütçesi yok. Ayrıca sistem ekran kartıyla toplamakla bitmiyor güzel kardeşim.
Arkadaşlar parayı falan her şeyi ayarladım. Bir tek alması kaldı. Sizce bu muhteşem ikili ne zaman piyasaya düşer?