babagümüş
Çalışkan
Arkadaşlar son teknoloji bir sistem kullanıyorum ancak oyunlarda düşük FPS alıyorum. Yani bilgisayar herhalde tek gözü kapalı çalışıyor. Bir oyundan örnek vermem gerekirse Fortnite adlı online oyunda en düşük ayarlarda izlediğim yayıncılar 400-500 FPS veya daha yüksek değerler görürken ben genelde 100-300 arası görüyorum. Heriflerin sistemi benimle aynı olmasa bile bendeki bu sistemle de o değerleri alabilmem gerektiğini düşünüyorum. Ve bu her oyunda böyle. LoL'de FPS düşmesi aldığımı bile hatırlıyorum (sistemi İtopya'dan topladım bu arada).
Sistem özellikleri;
Evet bu sistemi alacak kadar param var ancak kullanacak kadar bilgim yok. Uzun yıllardır hayalini kurardım son teknoloji sistemimin olmasını en sonunda aldım ancak böyle de bir sorunla karşılaştım. Adamlar sistemi hazır ettiği gibi almaya gittim. BIOS ayarlarından bihaberim. Yani sormadım bu sistemle böyle bir sorunla karşılaşacağım aklıma bile gelmedi çünkü sağlam bir şey alıp çok uzun yıllar idare etsin kafasındaydım sadece.
Çok küçük bir şey olsa bile bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Uzman arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok memnun olurum. En sonunda zaten aldığım yere kontrole götüreceğim ama şimdiden bilgi sahibi olmak istediğimden böyle de bir konu açmak istedim. Her ihtimali duymak isterim.
Sistem özellikleri;
- İşlemci: Intel(R) Core(tm) i9-14900K, 3200 MHz, 24 çekirdek, 32 mantıksal işlemci.
- Ekran kartı: ROG STRIX RTX4090.
- Anakart: ROG Maximus Z790 Hero EVA-02
- RAM: Corsair dominator Titanium RGB 96 GB (4x24) 7200 MHz CL36 cmP48GX5M2x7200C36 DDR5 RAM.
- Depolama: 990 Pro, soğutuculu, PCI-e 4.0 M.2 SSD (2 TB)
- PSU: MSI 1300W MEG AI1300p PCI-E5 80+ Platinum.
- Kasa: ASUS ROG hyperion GR701 EVA-02 Edition.
- Sıvı soğutma: ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB EVA-02
- Monitör: MSI MAG271C 144Hz (merak etmeyin yakında ASUS ROG Swift PG32UCDM modeline geçeceğim)
Evet bu sistemi alacak kadar param var ancak kullanacak kadar bilgim yok. Uzun yıllardır hayalini kurardım son teknoloji sistemimin olmasını en sonunda aldım ancak böyle de bir sorunla karşılaştım. Adamlar sistemi hazır ettiği gibi almaya gittim. BIOS ayarlarından bihaberim. Yani sormadım bu sistemle böyle bir sorunla karşılaşacağım aklıma bile gelmedi çünkü sağlam bir şey alıp çok uzun yıllar idare etsin kafasındaydım sadece.
Çok küçük bir şey olsa bile bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Uzman arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok memnun olurum. En sonunda zaten aldığım yere kontrole götüreceğim ama şimdiden bilgi sahibi olmak istediğimden böyle de bir konu açmak istedim. Her ihtimali duymak isterim.
Son düzenleyen: Moderatör: