Spydea
Uzman
- Makaleler
- 1
Kimi başarılı antivirüs uyarı vermiyorken diğer başarılı antivirüslerin uyarı vermesi kafamı karıştırdı. Sonuçlar nasıl?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, teşekkür ederim.Sisteminize yüklediyseniz silin ve virüs taraması yapın, ben virüsüm diye bağırıyor dosyalar.
Yüklemiştim ama çalıştırmadım, hep karantina da duruyorlardı. VirusTotal'e atmak için çıkartığ geri karantinaya koymuştum. Sorun olur mu?
Dido çikolata yemiştim halbuki. niye böyle yaptı anlamadım.Yüksek ihtimalle zararlı. Korsan oyun indirmeye çalışıyorsanız biraz araştırın, adam gibi sitelerden indirin.
Info: r/Piracy ve r/PiratedGames megathread.
DODI-Repacks'in orijinal sitesinden mi indirdiniz?Dido çikolata yemiştim halbuki. niye böyle yaptı anlamadım.
Evet.DODI-Repacks'in orijinal sitesinden mi indirdiniz?
False-positive olma ihtimali de var o zaman. Bu tarz modifiye edilmiş crack dosyaları birçok AV motoru tarafından zararlı algılanabiliyor. Ben geçenlerde EMPRESS'in kırdığı bir oyunu indirmiştim ve onu da VT'ye upload etmiştim. Aynı şekilde algılama oranı inanılmaz yüksekti. Halbuki zararlı değildi. Düzgün bir yerden indirdim ve Empress güvenilir bir cracker. Aynı şekilde RUNE da kendini kanıtlamış bir Scene grubu. Dosyaları atacağım sitelere upload edip, rapor oluşturup buraya atar mısınız?
Hocam kusura bakmayın ama sildim, dosyalara tekrar erişebilirsem taratayım.False-positive olma ihtimali de var o zaman. Bu tarz modifiye edilmiş crack dosyaları birçok AV motoru tarafından zararlı algılanabiliyor. Ben geçenlerde EMPRESS'in kırdığı bir oyunu indirmiştim ve onu da VT'ye upload etmiştim. Aynı şekilde algılama oranı inanılmaz yüksekti. Halbuki zararlı değildi. Düzgün bir yerden indirdim ve Empress güvenilir bir cracker. Aynı şekilde RUNE da kendini kanıtlamış bir Scene grubu. Dosyaları atacağım sitelere upload edip, rapor oluşturup buraya atar mısınız?
Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox
Submit malware for free analysis with Falcon Sandbox and Hybrid Analysis technology. Hybrid Analysis develops and licenses analysis tools to fight malware.hybrid-analysis.com
Filescan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform
Submit malware for analysis on this next-gen malware assessment platform. Filescan GmbH develops and licenses technology to fight malware with a focus on Indicator-of-Compromise (IOC) extraction at scale.www.filescan.io
![]()
Kaspersky Threat Intelligence Portal
Kaspersky Threat Intelligence Portal allows you to scan files, domains, IP addresses, and URLs for threats, malware, virusesopentip.kaspersky.com
Kaspersky Threat Intelligence Portal'da rapor oluşturmadan önce Google hesabınız ile giriş yapın. Upload ederken "Full dynamic analyze" seçeneğini açın.