Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen Genshin'de veya herhangi bir oyunda hile kullanmayın. Kullanacaksanız da bu aralar kullanmayın ban dalgası var. Shika'nın ise güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir şey ücretsiz değildir.
Yok kullanacağım ben. Bu oyunda hile yapmadan kasılmak zaman kaybı.

Vmprotect basılmış, yani başka hile geliştiricilerilerin ve anti-hile geliştiricilerin görmemesi için. Bunu yapabildiklerine göre içine akla gelemeyecek kadar virüs bile eklemiş olabilirler. Ayrıca @Arlecchino'nun dediği de doğru, Genshin Anticheat'i kernel seviyesinde çalışan güçlü bir yazılım.

Vmprotect basılmış, yani başka hile geliştiricilerilerin ve anti-hile geliştiricilerin görmemesi için. Bunu yapabildiklerine göre içine akla gelemeyecek kadar virüs bile eklemiş olabilirler. Ayrıca @Arlecchino'nun dediği de doğru, Genshin Anticheat'i kernel seviyesinde çalışan güçlü bir yazılım.
Senelerdir full hesabı öyle kastım ben, ban yemedim.

Avrupa'da full kasıldım, Asya'ya niye taşıyayım?

Avrupa'da banlayan yok zaten, Asya'da hile kullanman çok zor. Ban dalgasına denk gelirsen 2. de perma yiyorsun ve 2 kere banlanmak için sanırım ilk banın süresinin bitmesine gerek yok. Yani her an üst üste 2 kere yasaklanabilirsin.

Avrupa'da banlayan yok zaten, Asya'da hile kullanman çok zor. Ban dalgasına denk gelirsen 2. de perma yiyorsun ve 2 kere banlanmak için sanırım ilk banın süresinin bitmesine gerek yok. Yani her an üst üste 2 kere yasaklanabilirsin.
Avrupa seçtiğim için şanslıyım, oradan devam. Şu virüs mevzusunu çözersem tamam.

Arşivin içindeki çalıştırılabilir dosyaları Hybrid-Analysis, Kaspersky Threat Intelligence Portal ve FileScan.io sitelerine upload edip raporu paylaşırsanız daha detaylı bir bilgi sahibi olunabilir ancak VT raporuna bakarsak şüpheli duruyor. Davranış bölümüne bakarsanız internete falan bağlanıyor.

Doğru. Arşivin içerisindeki "launcher.exe" dosyası son derece şüpheli ancak dediğim gibi bu üç siteye upload edip rapor oluşturulursa daha iyi bilgi sahibi oluruz.