Merhaba, indirime girmiş tek başıma oynayacağım. Arkadaş olacak varsa beklerim. İlk kez oynayacağım önerir misiniz? Bir de tek korkum makro programlarını hile olarak algılaması. Bende 7Auto clicker var(ismi yanlış olabilir). Bunu silsem ban yeme durumu olur mu? Rival 3 Engine var. Bir yerde okudum mouse uygulamaları ban yediriyormuş diye biliyorum. Bu gerçek mi? Mouse yüzünden VAC yemek istemem. Oyunu almak istiyorum ama VAC banım da olsun istemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayatımı içi bir oyuna adarım sorun değil diyorsan alınır.
Reis ETS 2 bağımlısıyım diyeyim anla.
Rust tek başına oynanacak bir oyun değil.Merhaba, indirime girmiş tek başıma oynayacağım. Arkadaş olacak varsa beklerim. İlk kez oynayacağım önerir misiniz? Bir de tek korkum makro programlarını hile olarak algılaması. Bende 7Auto clicker var(ismi yanlış olabilir). Bunu silsem ban yeme durumu olur mu? Rival 3 Engine var. Bir yerde okudum mouse uygulamaları ban yediriyormuş diye biliyorum. Bu gerçek mi? Mouse yüzünden VAC yemek istemem. Oyunu almak istiyorum ama VAC banım da olsun istemiyorum.
Şu ban olayı olmasa arkadaş var onunla gireceğim. Ban olayı olur diye korkuyorum.
Hesabıma az para yatırmadım değil VAC ban da olsun istemem.
Rust bitti artık bence.
- Makaleler
- 20
Şu ban olayı olmasa arkadaş var onunla gireceğim. Ban olayı olur diye korkuyorum.
Rust, VAC ban atmaz profilde gözüken oyun banı atar. Hile kullanmayacaksanız bandan neden korkuyorsunuz ki?
Rust, VAC ban atmaz oyun banı atar. Hile kullanmayacaksanız bandan neden korkuyorsunuz ki?
Bir yerde okudum mouse programları ban atıyor diye ondan korktum makro yapılabilmesinden sanırım.
- Makaleler
- 20
Makro yapmayın siz de, böyle bir endişeniz olmaz.Bir yerde okudum mouse programları ban atıyor diye ondan korktum makro yapılabilmesinden sanırım.
Hile kullanmak gibi şeyim yok ya sadece Minecraft'ta kullanıyorum. Makro programı kalsa algılar mı anticheat yoksa silmem mi laızm makroyu.