Ben geçtiğimiz iki ay içerisinde almıştım illa arkadaşınız olması gerekmiyor. Benim arkadaşlarım Rust'ı hiç sevmiyor o yüzden onlara aldırtmadım. Şu an 500 saate yaklaştım PVE sunucularında oynuyorum eğer arkadaşın yoksa sana da onu öneririm. İşte çalışan biri olarak hayatsız gibi Rust oynamam gerekmiyor. Akşamları girip 2-3 raid atıp çıkıyorum. PVE sunucularında rastgele raidler yapabiliyorsun. Kesinlikle denemeni öneririm.

Ben geçtiğimiz iki ay içerisinde almıştım illa arkadaşınız olması gerekmiyor. Benim arkadaşlarım Rust'ı hiç sevmiyor o yüzden onlara aldırtmadım. Şu an 500 saate yaklaştım PvE sunucularında oynuyorum eğer arkadaşın yoksa sana da onu öneririm. İşte çalışan biri olarak hayatsız gibi Rust oynamam gerekmiyor. Akşamları girip 2-3 RAID atıp çıkıyorum. PvE sunucularında rastgele raidler yapabiliyorsun. Kesinlikle denemeni öneririm.

Kk tek isen birlikte girelim mi? Hem öğretirsin hem de normal sunuculara da gireriz birlikte.

Normal sunucu oynamıyorum fakat PVE sunucusuna gelirsen sana yardımcı olabilirim. Ben ilk 100 saat normal sunucularda oynadım. Diğerlerinin de dediği gibi tek başına oynamak kendini kanser etmekten başka bir şey değil. PVE sunucularının verdiği zevki bana hiçbiri vermedi.

1721645375407.webp

Baya bitmiş :D

Normal sunucu oynamıyorum fakat PVE sunucusuna gelirsen sana yardımcı olabilirim. Ben ilk 100 saat normal sunucularda oynadım. Diğerlerinin de dediği gibi tek başına oynamak kendini kanser etmekten başka bir şey değil. PVE sunucularının verdiği zevki bana hiçbiri vermedi.
Rustta PVE ne yapıyorsun ki oyunun mantığı zaten savaşmak :D