raun 1

Uzman
Ankara Rus Evi'nin yapmış olduğu başvuru kısımları oluyor her kış, bu sene bir arkadaşın tavsiyesiyle buna başvuracağım ama lise dönemim hiç istenmeyen şekilde bittiği için notlarım bayağı düşük, bu durum beni nasıl etkiler diye düşünüp duruyorum, sizin önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlık alanındaki okulları oldukça güçlü, özellikle Sechenov tıp alanında Karolinska/Heidelberg ve Oxford ile beraber Avrupa'nın en iyi tıp fakülteleri olarak biliniyorlardı. Ukrayna-Rusya arasındaki savaş patlak verdiğinden beri Sechenov'un adı gerilemiş durumda ama kalite olarak hâlen mükemmel bir okul. Bizim Cerrahpaşa-Hacettepe falan hikâye yanında.
Petrol-Doğalgaz Mühendisliği tarafında da güçlü okulları mevcut.
Savaştan ötürü Avrupa'ya veya Amerika'ya gitmek isteyen kişiler için 2. plandalar. Ben de o yüzden pek tercih edemiyorum Rusya'yı.

Sağlık alanındaki okulları oldukça güçlü, özellikle sechenov tıp alanında Karolinska/Heidelberg ve oxford ile beraber Avrupa'nın en iyi tıp fakülteleri olarak biliniyorlardı. Ukrayna-Rusya arasındaki savaş patlak verdiğinden beri Sechenov'un adı gerilemiş durumda ama kalite olarak hâlen mükemmel bir okul. Bizim Cerrahpaşa-Hacettepe falan hikâye yanında.
Petrol-doğal gaz mühendisliği tarafında da güçlü okulları mevcut.
Savaştan ötürü Avrupa'ya veya Amerika'ya gitmek isteyen kişiler için 2. plandalar. Ben de o yüzden pek tercih edemiyorum Rusya'yı.

Sağlık, ısıma ve barınma hizmetinin daha ucuz olduğunu düşünüyordum sizin dediğiniz gibi de aslında buna ek olarak Polonya için bir başvuru yaptım ancak Rusya hepsinden daha maliyetsiz bu konularda. Cevapladığınız için teşekkürler.

Sağlık, ısıma ve barınma hizmetinin daha ucuz olduğunu düşünüyordum sizin dediğiniz gibi de aslında buna ek olarak Polonya için bir başvuru yaptım ancak Rusya hepsinden daha maliyetsiz bu konularda. Cevapladığınız için teşekkürler.
Yaşam standardı tarafında İtalya'dan daha F/P ülke yok şu an sanırım Avrupa'da.