Evet her zaman düşünüyorum bunu Orta Asya'dan neden çıktık diye türk askeri kültürü ile her türlü saldırıya karşı durabilirdik ama biz geldik dünyanın ortasına çöktük.Atalarımız gitmiş Dünya'nın tam ortasına şak diye yerleşmiş, ondan.
Detaylar
Kim cevapladı?Muhtemelen Akkuyu gibi olacak. Hiçbir zaman bizim olmayacak yani.
Her ne kadar nükleer güç daha az masraf, daha fazla enerji amaçlı olsa da Çernobil gibi bir facianın yaşanmasından korkuyorum.
Yılın 6 ayı donmuş toprakta ne ekip yiyip içecektik? Ayrıca çok kurak bir bölge. O zamanların şartları bunu gerektirmiş demek ki. Ha ama şu an için Moğolistan ve Kırgızistan'ın büyük şehirlerine bakıyorum, bizim şehirlerimizden çok daha güzel bence. Gidip görmek istediğim yerler arasında. Kendi nüfuslarına yetebiliyorlar gibi duruyor modern şartlar altında. Ama ilkel şartlarda bu mümkün olmadığı için biz göç etmişiz demek ki.Evet her zaman düşünüyorum bunu Orta Asya'dan neden çıktık diye türk askeri kültürü ile her türlü saldırıya karşı durabilirdik ama biz geldik dünyanın ortasına çöktük.
Sağ taraflarda özellikle Rize'de patlarsa hiç üzülmem.
Hocam öyle bir olay olursa Türkiye'nin çoğunluğunu etkiler.
Aslında tam yerinde bir karar oldu, ama maalesef her şeyin tam ortasında kalıyoruz. Tek kötü yanı da bu zaten.Evet her zaman düşünüyorum bunu Orta Asya'dan neden çıktık diye türk askeri kültürü ile her türlü saldırıya karşı durabilirdik ama biz geldik dünyanın ortasına çöktük.
Tarihe bu yönden bakılmasını doğru bulmuyorum o zamanın şartları bunu gerektirmiş gelmişiz ama gelmemiz mı daha iyi oldu yoksa kalsak o mu daha iyi olurdu.Yılın 6 ayı donmuş toprakta ne ekip yiyip içecektik? Ayrıca çok kurak bir bölge. O zamanların şartları bunu gerektirmiş demek ki. Ha ama şu an için Moğolistan ve Kırgızistan'ın büyük şehirlerine bakıyorum, bizim şehirlerimizden çok daha güzel bence. Gidip görmek istediğim yerler arasında. Kendi nüfuslarına yetebiliyorlar gibi duruyor modern şartlar altında. Ama ilkel şartlarda bu mümkün olmadığı için biz göç etmişiz demek ki.
- Makaleler
- 1
Yerli ve milli diyenler nerede merak ediyorum. Sonumuz Sovyet'ler gibi olacak. Halk fakir ama askeri güç zirvede. Hadi hayırlısı bakalım.
Sen Avrupa'nın ortasında değilsin farkında mısın? Sen orta doğu'nun en pis ülkelerinin yanındasın. Halk keşke zengin olsa, keşke hükümet böyle ekonomik zararler vermese, ama askeri güç Türkiye'nin belkemiğidir. Türkiye eski askeri gücünde olsaydı bence Türkiye, Amerika sömürgesi olurdu.
Her ne kadar nükleer güç daha az masraf, daha fazla enerji amaçlı olsa da çernobil gibi bir facianın yaşanmasından korkuyorum.
Bu çoğu gelişmiş ülkede var. Bu tür korkularla yaşarsan gelişemezsin.
- Makaleler
- 10
Sen Avrupa'nın ortasında değilsin farkında mısın? Sen orta doğu'nun en pis ülkelerinin yanındasın. Halk keşke zengin olsa, keşke hükümet böyle ekonomik zararler vermese, ama askeri güç Türkiye'nin belkemiğidir. Türkiye eski askeri gücünde olsaydı bence Türkiye, Amerika sömürgesi olurdu.
Bu çoğu gelişmiş ülkede var. Bu tür korkularla yaşarsan gelişemezsin.
Olay gereğinden fazla ve bilinçsiz şekilde para yatırılması. Ayrıca Türkiye'nin halkı da bilinçli şekilde silahlanmalı. Ruhsatsız silahlı insanlar ortalıklarda kol geziyor. Olan masum ve kanunlara bağlı insanlara oluyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-