Bir nokta var. 1 yıl geçiren üyelere 365 puan veriliyor. OK. Ama baktığımda 30-50 mesajı olan kişi bile Uzman rütbesinde. Xenforo izin veriyorsa, koşullardan isterseniz ayarlayın; aktifliği düşük üyelere belli niteliklere sahip rütbeler verilmemeli bence. 30 50 mesajı olan üyenin Uzman rütbesinde olması pek mantıklı değil.
Aslında konu bu değil pek. Yani 4000 mesajın vardır ama puanın azdır, buna bir şey demiyorum. Fakat 30 mesajın vardır puanın sırf 1 yıllık üyeliğin var diye yüksektir. Bu saçma kalıyor biraz.
Ya şöyle ama, 30-50 mesajlı biri Uzman olabilir mi ki? Hani mantıken bakıyorum duruma. Bunda değilim ben. Giriyor olsa bile hesabına, aktif kullanımda olsa bile, katılımı yoksa forum akışına, rütbe ödüllendirmesini alması bence mantıksız oluyor.
Takılmayın bu kadar rütbelerin anlamlarına. Bende "üstün" yazıyor diye kimseden üstün değilim mesela. Bence en tatlı olanı "üyecik". Keşke "üyecik" olsam. Bilet açsam Recep kabul eder mi acaba diye düşünmüştüm.
Takılmayın bu kadar rütbelerin anlamlarına. Bende "üstün" yazıyor diye kimseden üstün değilim mesela. Bence en tatlı olanı "üyecik". Keşke "üyecik" olsam. Bilet açsam Recep kabul eder mi acaba diye düşünmüştüm.