Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Bir nokta var. 1 yıl geçiren üyelere 365 puan veriliyor. OK. Ama baktığımda 30-50 mesajı olan kişi bile Uzman rütbesinde. Xenforo izin veriyorsa, koşullardan isterseniz ayarlayın; aktifliği düşük üyelere belli niteliklere sahip rütbeler verilmemeli bence. 30 50 mesajı olan üyenin Uzman rütbesinde olması pek mantıklı değil.

Hesabına giriş yapmayınca puanlar aktifleşmiyor ki, mesela:

1738947605620.webp

Üyenin yeni puan sistemine göre puanları henüz eklenmemiş çünkü giriş yapmamış. Durum böyle olunca rütbesi de artmamış.

Hesabına giriş yapmayınca puanlar aktifleşmiyor ki, mesela:

Eki Görüntüle 122411

Üyenin yeni puan sistemine göre puanları henüz eklenmemiş çünkü giriş yapmamış. Durum böyle olunca rütbesi de artmamış.
Ya şöyle ama, 30-50 mesajlı biri Uzman olabilir mi ki? Hani mantıken bakıyorum duruma. Bunda değilim ben. Giriyor olsa bile hesabına, aktif kullanımda olsa bile, katılımı yoksa forum akışına, rütbe ödüllendirmesini alması bence mantıksız oluyor.

Şu anki sistem iyi değiştirilmesini istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılmayın bu kadar rütbelerin anlamlarına. Bende "üstün" yazıyor diye kimseden üstün değilim mesela. Bence en tatlı olanı "üyecik". Keşke "üyecik" olsam. Bilet açsam Recep kabul eder mi acaba diye düşünmüştüm. :)

Takılmayın bu kadar rütbelerin anlamlarına. Bende "üstün" yazıyor diye kimseden üstün değilim mesela. Bence en tatlı olanı "üyecik". Keşke "üyecik" olsam. Bilet açsam Recep kabul eder mi acaba diye düşünmüştüm. :)

Aslında rica etsen yaparlar muhtemelen ama puanını düşürmeleri lazım.