3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 5 Ağustos 2024 #11 Benim de zevkim var, rüya görüp tabirine bakmak.
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.564 5 Ağustos 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Unutkan birisi değilim. Genişletmek için tıkla... Unutkan olmanizla alakasi yok. Geraltın kılıcı dedi: Eskiden rüyalarımı uyandığım zamanlarda hatırlayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Eskiden. Theafricanus dedi: Az saat uyuduğumda daha çok rüya görüyorum. Genişletmek için tıkla... Uyudugunun sure ile alakasi yok. Surenin katmanlari onemli. Theafricanus dedi: Az saat uyuduğumda daha çok rüya görüyorum. Genişletmek için tıkla... Saatle alakasi az zaten. Daha cok ruya gormuyorsun. Daha cogunu hatirliyorsun. Son düzenleme: 5 Ağustos 2024
Geraltın kılıcı dedi: Unutkan birisi değilim. Genişletmek için tıkla... Unutkan olmanizla alakasi yok. Geraltın kılıcı dedi: Eskiden rüyalarımı uyandığım zamanlarda hatırlayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Eskiden. Theafricanus dedi: Az saat uyuduğumda daha çok rüya görüyorum. Genişletmek için tıkla... Uyudugunun sure ile alakasi yok. Surenin katmanlari onemli. Theafricanus dedi: Az saat uyuduğumda daha çok rüya görüyorum. Genişletmek için tıkla... Saatle alakasi az zaten. Daha cok ruya gormuyorsun. Daha cogunu hatirliyorsun.
5 5330 Deneyimli Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 Beğeniler 437 5 Ağustos 2024 #13 Unutuyorsunuzdur ben genelde sonradan hatırlıyorum bebekle alakalı çok kötü bir rüya görmüştüm dışarıda bebek görünce aklıma geldi rüyam.
Unutuyorsunuzdur ben genelde sonradan hatırlıyorum bebekle alakalı çok kötü bir rüya görmüştüm dışarıda bebek görünce aklıma geldi rüyam.