Gamforce 600 watt. Ama şu ana kadar fan harici pc de anormallik yok. Daha büyük kartlar ilede denedim psu kaldırıyor. Tabi kaliteli ve güvenilir %100 diyemeyiz ama sadece fan sorunu yapması kötü. Fanları harici çalıştırıyorum aç kapa anahtar yaptım. 5v ile besledim psu dan çıkan. Gayet sessiz ve serin çalışıyor benchmark 63 64 derece.
Kartı yaptırmak yarışı kadar olabilir ama dışarıdan 2 anahtar çektim. Birisi 12v birisi 5V normal oyunlarda 5V bile 65 derece üzeri gecirmiyorken (zaten MSI sogutma iyi bir de açmışken macunda değiştim) 12v ile zaten son hiz oluyor. PWM fan kontrolcü alabilirdim ama gereksiz harcama olurdu. Şu anda kabloları vs gizledim gayet iyi. Tabii PSU şüpheli ama başka bir sorun çıkarmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Ayrıca PSU gameforce vs de olsa kısa devre koruması var bizzat test ettim. 80 Bronze var. Ve akim koruma yildirim koruma falan var. Isınınca korumuyor kendini ama okdr ısınmıyor zaten yani PSU benim gözümde çok şüpheli değil. Ya kartlar kronik ısıya dayanamayıp artık ömürlerini doldurmuş fan direnç veya entegreleri ya da başka bir şey.