RX 570 BIOS'u yüklü RX 470 görüntü vermiyor

şekip

Çalışkan
GTA 5 oynuyordum, aşırı bir sıcaklık da yok 70 75 derece. Birden monitor uyku moduna girdi sonra hiç goruntu vermedi. Kart ASUS RX 470 Mining 8 GB. İçinde RX 570 BIOS'u yukluydu, BIOS uçmuş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 oynuyordum, aşırı bir sıcaklık da yok 70 75 derece. Birden monitor uyku moduna girdi sonra hiç goruntu vermedi. Kart ASUS RX 470 mining 8 GB. İçinde RX 570 BIOS'u yukluydu, BIOS uçmuş olabilir mi?

iGPU varsa GPU Z ile kontrol et. Miningden yorgunsa ömrünü tamamlamış da olabilir.

Ömrünü tamamlamış derken yanibtamiri olmaz mı?

Olur ama mesela ekran olmadığından (örnek vereceğim bu olmayabilir de) diyelim VRM arızası var eğer set komple gittiyse 2300 civarı masrafı var mosfetlerde arıza varsa tane başı 600 700 civarı yani yapılmasındansa yenisinin alınması daha mantıklı kaçar.

GTA 5 oynuyordum, aşırı bir sıcaklık da yok 70 75 derece. Birden monitor uyku moduna girdi sonra hiç goruntu vermedi. Kart ASUS RX 470 Mining 8 GB. İçinde RX 570 BIOS'u yukluydu, BIOS uçmuş olabilir mi?

VBIOS uçmaz, dönüştürücü kullanıyorsanız o uçmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…