RX 570 bakıyordum, şu ilana denk geldim. Uzun kullanım deneyimine kadar yazmış adam. 1.5 saat FurMark 2 VK testi yapmış, sorunsuz ama açıklamalar ilginç.
Detaylar
Kim cevapladı?Hem fiyatını ederi kadar girmiş hem ürünü hakkında bilgi sahibi hem de dürüst bir satıcı... İnanamıyorum, sabah sabah gözlerim yaşardı. Ülkemizde nadir görülen bir şey.
Karta gelirsek, ben olsam tercih etmezdim açıkçası. Satıcının açıklamada yazdığı ilk cümlenin kaynağı doğrudan ekran kartı olabilir. Ki hep yazarım, RX 400/500 serisinde bu sorunlar çok yaygın. Eski bir kart, AMD en son sürücü desteğini 2025'in 8. ayında vermiş bu karta.
Yerinde olsam benzer fiyatlara veya bir miktar fazlasına GTX 1650 4 GB, GTX 1060 6 GB gibi kartları kovalarım. 1060 6 GB, RX 580'in muadili diyebilirim. 1650 4 GB GDDR6 sürümü ise RX 570 4 GB'ın muadili denilebilir. Hem çok daha sorunsuz, stabil bir kart hem de güç tüketimi daha düşük. Yarın bir gün tekrar satarsan da NVIDIA piyasası daha yüksek.
Karta gelirsek, ben olsam tercih etmezdim açıkçası. Satıcının açıklamada yazdığı ilk cümlenin kaynağı doğrudan ekran kartı olabilir. Ki hep yazarım, RX 400/500 serisinde bu sorunlar çok yaygın. Eski bir kart, AMD en son sürücü desteğini 2025'in 8. ayında vermiş bu karta.
Yerinde olsam benzer fiyatlara veya bir miktar fazlasına GTX 1650 4 GB, GTX 1060 6 GB gibi kartları kovalarım. 1060 6 GB, RX 580'in muadili diyebilirim. 1650 4 GB GDDR6 sürümü ise RX 570 4 GB'ın muadili denilebilir. Hem çok daha sorunsuz, stabil bir kart hem de güç tüketimi daha düşük. Yarın bir gün tekrar satarsan da NVIDIA piyasası daha yüksek.
Hakan Yusuf
Yetkin
RX 570 bakıyordum, şu ilana denk geldim. Uzun kullanım deneyimine kadar yazmış adam. 1.5 saat FurMark 2 VK testi yapmış, sorunsuz ama açıklamalar ilginç.
Bence kart çok temiz hocam buna karar kıldıysanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fiyatta çok uygun.
ramazandeveli
Yetkin
RX 400-500 serisinde sorun yaşamak ve yaşamamak pamuk ipliğine bağlı durum. Hem ciddi bir alternatif olup, sizi şaha kaldırabilir hem de sizi rezil edebilir.
Olabilir. Ama en azından doğru bilgiler verip yapay zekayı iyi kullanmış gibi. Ben bu açıklamayı yazanı yılın en dürüst ekran kartı satıcısı olarak ilan edebilirim
Furmark 1.5 saat hocam evet şaka gibiBence kart çok temiz hocam buna karar kıldıysanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fiyatta çok uygun.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Dürüst adammış ne sorunu varsa yazmış. Şahsen ben RX500 serisini önermem hataları sebebiyle bazen oyun bile oynatmayabiliyorlar. Mümkünse en kötü 1060 6 GB zorlayın.
Zamanında bende böyle kartlar kullandım ama 3090'dan sonra bana garip geliyor giriş seviyesi kartlar. Çünkü 3090 bile yetmiyor bana.
Hakan Yusuf
Yetkin
Zamanında bende böyle kartlar kullandım ama 3090'dan sonra bana garip geliyor giriş seviyesi kartlar. Çünkü 3090 bile yetmiyor bana.
Kartı özel değilse ne için kullanıyorsunuz 3090 hala çok güçlü bir kart her ne kadar DLSS sürümü eski olsa bile. Ben HD6570 ile Valorant'ta 50-60 FPS'te akıyorum
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Kartı özel değilse ne için kullanıyorsunuz 3090 hala çok güçlü bir kart her ne kadar DLSS sürümü eski olsa bile. Ben HD6570 ile Valorant'ta 50-60 FPS'te akıyorum![]()
Yapay zeka, 3D modelleme ve render işlerinde kullanıyorum. Offline AI kurdum sisteme VRAM yetmiyor.
@Hakan Yusuf.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-