Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 993 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 342 Yer Kocaeli 2 Aralık 2025 #11 Utku92 dedi: Yapay zeka, 3D modelleme ve render işlerinde kullanıyorum. Offline AI kurdum sisteme VRAM yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum gerçekten AI çok VRAM tüketiyor. Ama VRAM miktarında AMD daha önde gibi NVIDIA her zaman en düşük VRAM'i veriyor kullanıcıya.
Utku92 dedi: Yapay zeka, 3D modelleme ve render işlerinde kullanıyorum. Offline AI kurdum sisteme VRAM yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum gerçekten AI çok VRAM tüketiyor. Ama VRAM miktarında AMD daha önde gibi NVIDIA her zaman en düşük VRAM'i veriyor kullanıcıya.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 2 Aralık 2025 #12 Hakan Yusuf dedi: Anlıyorum gerçekten AI çok VRAM tüketiyor. Ama VRAM miktarında AMD daha önde gibi NVIDIA her zaman en düşük VRAM'i veriyor kullanıcıya. Genişletmek için tıkla... CUDA kadar başarılı yazılım yok AMD de. İş yükünü çok hafifletiyor.
Hakan Yusuf dedi: Anlıyorum gerçekten AI çok VRAM tüketiyor. Ama VRAM miktarında AMD daha önde gibi NVIDIA her zaman en düşük VRAM'i veriyor kullanıcıya. Genişletmek için tıkla... CUDA kadar başarılı yazılım yok AMD de. İş yükünü çok hafifletiyor.
Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 993 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 342 Yer Kocaeli 2 Aralık 2025 #13 Utku92 dedi: CUDA kadar başarılı yazılım yok AMD de. İş yükünü çok hafifletiyor. Genişletmek için tıkla... Oda doğru AMD ve NVIDIA birleşse iyi bir GPU çıkacak ama rakip firmalar. Böyle olunca da fiyatlar artar Intel yok olur.
Utku92 dedi: CUDA kadar başarılı yazılım yok AMD de. İş yükünü çok hafifletiyor. Genişletmek için tıkla... Oda doğru AMD ve NVIDIA birleşse iyi bir GPU çıkacak ama rakip firmalar. Böyle olunca da fiyatlar artar Intel yok olur.