RX 570 sistem alınır mı?

mesut123

Uzman
Arkadaşlar sarı sitede buldum, 5 bin TL fiyatı var.

• i3550S
  • RX570
  • 16 GB RAM

Özellikleri bu şekilde, sadece rekabetçi olmayacak şekilde CS2 Minecraft GTA 5 ve birkaç hikayeli ve simülasyon oyunları oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?

İşlemci çok eski, ekran kartı da eskisi kadar değerli değil. Sadece kasaya 5 bin TL istiyorsa kesinlikle ederi değil. Pazarlık yapabilirsen daha ucuza almanı tavsiye ederim. Aksi halde daha iyi bir bilgisayar bakılabilir.

Ekran kartı ve işlemci ölüm döşeğinde alınmaz.

2-3K belki eder. Bakın "belki" eder.

ikinci el toplayarak daha iyisi alınır. 5-6k ya gtx1060, 9. Nesil sistem dizebilirsin muhtemelen ama bunun için sarı site değil de daha çok Facebook gruplarına bakman lazım.

Arkadaşlar Malatya'da yok yok

Bulunduğum şehirde en iyisi bu fiyatı da 4500e iner olsa ben de biliyorum ama bu bütçede başka yok adamlar Core 2 işlemcili sistemlere 4 5 istiyor burada.

ikinci el toplayarak daha iyisi alınır. 5-6k ya gtx1060, 9. Nesil sistem dizebilirsin muhtemelen ama bunun için sarı site değil de daha çok Facebook gruplarına bakman lazım.
Daha iyisi toplanır am4.
EBA canavarı olarak alınabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Malatya'da yok yok

Bulunduğum şehirde en iyisi bu fiyatı da 4500e iner olsa ben de biliyorum ama bu bütçede başka yok adamlar Core 2 işlemcili sistemlere 4 5 istiyor burada.
Param güvende denen bir sistem vardı sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…