Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory
Yetkin
İşlemci çok eski, ekran kartı da eskisi kadar değerli değil. Sadece kasaya 5 bin TL istiyorsa kesinlikle ederi değil. Pazarlık yapabilirsen daha ucuza almanı tavsiye ederim. Aksi halde daha iyi bir bilgisayar bakılabilir.
Geraltın kılıcı
Üstün
Ekran kartı ve işlemci ölüm döşeğinde alınmaz.Arkadaşlar sarı sitede buldum, 5 bin TL fiyatı var.
- i3550S
- RX570
- 16 GB RAM
Özellikleri bu şekilde, sadece rekabetçi olmayacak şekilde CS2 Minecraft GTA 5 ve birkaç hikayeli ve simülasyon oyunları oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
2-3K belki eder. Bakın "belki" eder.Arkadaşlar sarı sitede buldum, 5 bin TL fiyatı var.
- i3550S
- RX570
- 16 GB RAM
Özellikleri bu şekilde, sadece rekabetçi olmayacak şekilde CS2 Minecraft GTA 5 ve birkaç hikayeli ve simülasyon oyunları oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
- Makaleler
- 1
EBA canavarı olarak alınabilir.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
ikinci el toplayarak daha iyisi alınır. 5-6k ya gtx1060, 9. Nesil sistem dizebilirsin muhtemelen ama bunun için sarı site değil de daha çok Facebook gruplarına bakman lazım.
mesut123
Uzman
Arkadaşlar Malatya'da yok yok 
Bulunduğum şehirde en iyisi bu fiyatı da 4500e iner olsa ben de biliyorum ama bu bütçede başka yok adamlar Core 2 işlemcili sistemlere 4 5 istiyor burada.
Bulunduğum şehirde en iyisi bu fiyatı da 4500e iner olsa ben de biliyorum ama bu bütçede başka yok adamlar Core 2 işlemcili sistemlere 4 5 istiyor burada.
ikinci el toplayarak daha iyisi alınır. 5-6k ya gtx1060, 9. Nesil sistem dizebilirsin muhtemelen ama bunun için sarı site değil de daha çok Facebook gruplarına bakman lazım.
Son düzenleme:
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Param güvende denen bir sistem vardı sanki?Arkadaşlar Malatya'da yok yok
mesut123
Uzman
Y
Onunla uğraşmak istemiyorum sadece Minecraft CS oynamak için bu kadar uğraşmaya gerek yok diyorum zaten GTA 6 çıkınca üst düzey bir şey alacağım.
Onunla uğraşmak istemiyorum sadece Minecraft CS oynamak için bu kadar uğraşmaya gerek yok diyorum zaten GTA 6 çıkınca üst düzey bir şey alacağım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-