mesut123

Uzman
Arkadaşlar sarı sitede buldum, 5 bin TL fiyatı var.

• i3550S
  • RX570
  • 16 GB RAM

Özellikleri bu şekilde, sadece rekabetçi olmayacak şekilde CS2 Minecraft GTA 5 ve birkaç hikayeli ve simülasyon oyunları oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?

İşlemci çok eski, ekran kartı da eskisi kadar değerli değil. Sadece kasaya 5 bin TL istiyorsa kesinlikle ederi değil. Pazarlık yapabilirsen daha ucuza almanı tavsiye ederim. Aksi halde daha iyi bir bilgisayar bakılabilir.

• i3550S
  • RX570
  • 16 GB RAM

Özellikleri bu şekilde, sadece rekabetçi olmayacak şekilde CS2 Minecraft GTA 5 ve birkaç hikayeli ve simülasyon oyunları oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
Ekran kartı ve işlemci ölüm döşeğinde alınmaz.

• i3550S
  • RX570
  • 16 GB RAM

2-3K belki eder. Bakın "belki" eder.

ikinci el toplayarak daha iyisi alınır. 5-6k ya gtx1060, 9. Nesil sistem dizebilirsin muhtemelen ama bunun için sarı site değil de daha çok Facebook gruplarına bakman lazım.

Arkadaşlar Malatya'da yok yok :)

Bulunduğum şehirde en iyisi bu fiyatı da 4500e iner olsa ben de biliyorum ama bu bütçede başka yok adamlar Core 2 işlemcili sistemlere 4 5 istiyor burada.

ikinci el toplayarak daha iyisi alınır. 5-6k ya gtx1060, 9. Nesil sistem dizebilirsin muhtemelen ama bunun için sarı site değil de daha çok Facebook gruplarına bakman lazım.

Son düzenleme: