Bana kalırsa 2021 ve sonrası AAA oyunlar için yetersiz kalacaktır. Öncesi için belki düşük grafik ayarlarıyla oynatabilir. LoL, Valorant, CS gibi oyunlarda ise sıkıntı çıkarmaz. O kadar kötü bir kart değil.

Bana kalırsa 2021 ve sonrası AAA oyunlar için yetersiz kalacaktır. Öncesi için belki düşük grafik ayarlarıyla oynatabilir. LoL, Valorant, CS gibi oyunlarda ise sıkıntı çıkarmaz. O kadar kötü bir kart değil.

CS de falan gayet iyi ben hikayeli oyunları oynamayı düşünüyorum.
RDR2 gibi Cyberpunk gibi.

Elimde RX 570'li sistem var, güncel oyunlar ve diğer işler için yeterli düzeyde mi?
Güncel oyunları ultra grafiklerde akıcı şekilde oynatmaz. Düşük grafiklerde falan oynatır, eğlendirir, üzmez. Ağır oyunlarda falan custom bir grafik ayarı çekip hem göze hoş gelen grafiklerde hem de akıcı deneyim yaşayabilirsin. RX 570 günümüz oyunları için ultra grafikler bile olmasa da halen yeterli. Tabii bu hangi oyunları oynayacağına veya programları kullanacağına göre de değişir. Atıyorum roblox da güncel bir oyun içinde zibilyon tane oyun var NFS unbound da güncel bir oyun ama NFS unbound roblox'a göre çok daha ağırdır.