Aslında sorun tam olarak bilgisayarda. Hatta tam nokta atışı işlemcide. Cache değeri hatırladığımdanda düşükmüş 12 değil 6 imiş. Önbellek yükseltmek sorunu çözecektir.
Aslında sorun tam olarak bilgisayarda. Hatta tam nokta atışı işlemcide. Cache değeri hatırladığımdanda düşükmüş 12 değil 6 imiş. Önbellek yükseltmek sorunu çözecektir.
Online oyunlar ön bellek ve RAM'e yüklenir. Grafik 2. plandadır. Geçen hafta aynı işlemciden bir arkadaşı R5 5600'e geçirttim anakart ile birlikte LoL'de 250 FPS'i görünce dua etmeye başladı.
Takamazsın biri Intel biri AMD.
Arkadaşta senin birebir aynı kasan vardı sadece onda RX 580 vardı onu da ben aldım. Tavsiyem paraya kıy B550 anakart +işlemci + 16 GB RAM kombosunu bir kere yap 5 sene daha kafan rahat oyun oyna.
Ayrıca LGA 1200 sokette işlemci yükseltmeye değmez onun yerine soket değişimi daha mantıklı bir seçenek
Takamazsın biri Intel biri AMD.
Arkadaşta senin birebir aynı kasan vardı sadece onda RX 580 vardı onu da ben aldım. Tavsiyem paraya kıy B550 anakart +işlemci + 16 GB RAM kombosunu bir kere yap 5 sene daha kafan rahat oyun oyna.
Ayrıca LGA 1200 sokette işlemci yükseltmeye değmez onun yerine soket değişimi daha mantıklı bir seçenek
Son olarak benim tavsiyem işlemci soğutucusu olacak. Kasanız uyumluysa Thermalright Phantom spirit öneriyorum. İşlemci yükte çok ısındığı için thermalthrottle a sebep olabilir. Thermalright Phantom spirit 37 dereceye kadar düşürüyor. Ama kasanızın uyumluluğunu kontrol edin çünkü büyük bir soğutucu: