@michaelscofield, 11 GB VRAM, aynı kas gücü, ikisinin de dlss 4 desteği var, ikisinin de dlss fg özelliği yok ve rtx iki kartında rtx performansları yeni oyunlarda yetmiyor. Öne çıkan bir artısı yok.

Aralarında 2 sene çıkış farkı var sadece.

@michaelscofield, 11 GB VRAM, aynı kas gücü, ikisinin de DLSS 4 desteği var, ikisinin de DLSS fg özelliği yok ve RTX iki kartında RTX performansları yeni oyunlarda yetmiyor. Öne çıkan bir artısı yok.

Aralarında 2 sene çıkış farkı var sadece.

Her şey VRAM değil. 3070 çok daha mantıklı bir kart. Oyunlada %10 daha önde. Satarken alıcısı bol. 3070 ve 2080 Ti mi diye foruma sorsak herkes 3070 der.

Her şey VRAM değil. 3070 çok daha mantıklı bir kart. Oyunlada %10 daha önde. Satarken alıcısı bol. 3070 ve 2080 Ti mi diye foruma sorsak herkes 3070 der.
Her şey VRAM demedim. Hangisi temiz ise onun alınması daha mantıklı tabii ki ama ikisinin de RT performansı yetmiyor artık yeni oyunlara 3070'in daha iyi RT performansı olması bir şey değiştirmiyor anlamsız artık.

Her şey VRAM demedim. Hangisi temiz ise onun alınması daha mantıklı tabii ki ama ikisinin de RT performansı yetmiyor artık yeni oyunlara 3070'in daha iyi RT performansı olması bir şey değiştirmiyor anlamsız artık.

RT performansından bahsetmedim zaten. 2.3 nesil önce ki kartlarda RT bakmak mantıksız. Temizliği ve performansına bakar alır geçersin. Ben piyasada temiz 2080 Ti'nin cok oldugunu düşünmüyorum. Mining zamanları bayağı kullanılan bir karttı.

Yanlış bilgi: RTX 2080 Ti ekran kartında DLSS 2.0 bulunmaktadır. https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/graphics-cards/rtx-2080-ti/
RT performansından bahsetmedim zaten. 2.3 nesil önce ki kartlarda RT bakmak mantıksız. Temizliği ve performansına bakar alır geçersin. Ben piyasada temiz 2080 Ti'nin cok oldugunu düşünmüyorum. Mining zamanları bayağı kullanılan bir karttı.

Yav zaten ikinci el olarak değil. Şöyle farz et, mesela ikisi de sıfıra satılıyor.

İkisi de aynı kas gücüne sahip ara sıra bazı oyunlarda birbirlerini geçiyor
11 GB VRAM avantajı.
İki kartın da RT performansı yetersiz, iki kartta da DLSS 4 var, FG yok. Aralarında hiçbir fark yok tamamiyle denkler. 2080 Ti 11 GB VRAM ile daha önde anlamında söyledim. Tabii ki ikinci el de hangisi temizse o alınsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları neye dayanarak söylüyorsun be birader? DLSS4 var yazdıktan sonrasını okumaya gerek yok zaten. Raporladım birazdan yanlış bilgi diye çizerler yazdığını. Vallahi bu yazılanlardan sonra bu arkadaşın hiçbir yazdığına güvenilmemesi kanaatindeyim.

Arkadaşın genel fikirlerine katılmasamda tüm RTX kartlarda DLSS 4 var.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar almaktan vazgeçtim. Elimdeki eski anakart ve işlemcileri 7 aydır satmaya çalışıyorum satabilirsem ekran kartında satıp bir üst segmente geçeceğim.