neurox

Uzman
Merhaba,

Valorant'ın yeni oyun motoruna geçiş yapması nedeniyle 500'den 300'e düştü FPS değerleri. Gerçi işlemci oyunu ama düşmemesi gerek.

25.8.1 son sürümü kullanıyorum öncesinde 24.3.1 vardı.

Sizce en stabil sürüm hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorunu kendi cevaplamışsınız, 'oyun motoru değiştiği için'. Dediğin sürümü deneyebilirsin.

Merhaba,

Valorant'ın yeni oyun motoruna geçiş yapması nedeniyle 500'den 300'e düştü FPS değerleri. Gerçi işlemci oyunu ama düşmemesi gerek.

25.8.1 son sürümü kullanıyorum öncesinde 24.3.1 vardı.

Sizce en stabil sürüm hangisidir?
Hocam işlemci ağırlıklı oyunlardan olsa da sonuçta Unreal Engine 5 oyunu bu. Normaldir düşüş, sürücü değiştirerek çözülebilecek bir şey değil muhtemelen. RX 580 çok eski bir kart, 300FPS oynadığınıza bile şükretmeniz gerekiyor 😂 CS2 geldiğinde RX 580 ile 150-180FPS'leri zor görmüştüm 😂

Hocam işlemci ağırlıklı oyunlardan olsa da sonuçta Unreal Engine 5 oyunu bu. Normaldir düşüş, sürücü değiştirerek çözülebilecek bir şey değil muhtemelen. RX 580 çok eski bir kart, 300FPS oynadığınıza bile şükretmeniz gerekiyor 😂 CS2 geldiğinde RX 580 ile 150-180FPS'leri zor görmüştüm 😂
r5 5600 kullanıyorum 150 200 fps alıyorum csde sıkıntı yok

Hocam sorunu kendi cevaplamışsınız, 'oyun motoru değiştiği için'. Dediğin sürümü deneyebilirsin.
2sindede aynı fps alıyorum reis

r5 5600 kullanıyorum 150 200 fps alıyorum csde sıkıntı yok

2sindede aynı fps alıyorum reis
Önceki kullandığınız sürüme dönüp sürücüden olup olmadığına emin olabilirsiniz ya da daha stabil Radeon Pro sürücüleri var onlara bir bakın derim. Tam olarak şu sürüm stabil şu değil demenin sağlıklı bir yolu yok maalesef.

bilmiyorum son sürümleri önermiyorlar genelde 23 ve 24 sürümleri kullanıyordum ben

Hocam The Last of Us part 2 de dün çökmüştü oyun hata verdi sonra 24.3.1 de hiç böyle sorun yoktu sanırım dönmem lazım bir sıkıntı olmayınca güncellemicem.

Son düzenleme: