Benzer konular
- Soru
- Soru
Güvenli modda DDU ile eski sürücüyü kaldır önce.
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.
Desteklenen İşletim Sistemleri ...
- Windows 7
- Windows 8/8.1
- Windows 10
- Windows 11
- chewyqq
- ddu ddu indir ddu kullanımı ddu türkçe display driver uninstaller display driver uninstaller türkçe ekran kartı sürücüsü kaldırma mavi ekran
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Here's tutorial how to open Game without errors:
Step 1: Install AMD driver 23.10.01.14 version: https://drivers.amd.com/drivers/amd-software-adrenalin-edition-23.10.01.14-win10-win11-work-graphs.exe or https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-MS-AGILITY-SDK-2023-6-711.html
Step 2: Download d3d12.dll (by @edwardbenchmarks): https://drive.google.com/file/d/1xJ4HcJmYz19D8McBys-yKuwBdiidVtO1/view?usp=sharing and put file in steamapps/Forza Horizon 6 folder (where the Game's forzahorizon6.exe is stored)
Step 3: Open game/Launch Game, you will get message warning, Click ıgnore warning.
Step 4: After error fhe01 code, GO to "C:\Users\%username%\AppData\Local\Temp\" and delete folder "fortetemp. Scratch" or rename to "fortetemp. Scratchbi4"
Step 5: Open again Game, Click ignore warrning and will let you in Game without errors.
Step 5.1: If you still have message error fhe01, keep deleting folder fortetemp. Scratch until the error disappears (follow step 4)
Or.
Step 5.2: If you still have message error fhe01, keep launching Game until the error disappears.
Fix FH205 error, you need to download AMD driver 23.10.01.14. (follow step 1)enjoy.
Direk kursanız mavi ekran verebilir.Hocam ben driveri soruyorum link ve direk kursam olur mu?
Bilgisayarın internetini kapatıp DDU ile eski sürücüyü kurun.
Direk kursanız mavi ekran verebilir.
Bunu yapın. Linkte verdiğim siteye girip bu sürücüyü indirin: DDU ile güvenli modda kurun.
Eki Görüntüle 270669
Hocam AMD Software uygulamasını açıp grafik sekmesinden profili standart yap ve Radeon Anti-Lag, Radeon Boost, Image Sharpening ile Radeon Chill gibi ne kadar özellik varsa hepsini tamamen kapat. Performans kısmında herhangi bir Overclock ya da Undervolt ayarınvarsa onu da varsayılana çek.Her şeyi yaptım ama ayarları yaparken oyun çöktü nasıl yaparım?
Hocam AMD Software uygulamasını açıp grafik sekmesinden profili standart yap ve Radeon anti-lag, Radeon Boost, ımage sharpening ile Radeon chill gibi ne kadar özellik varsa hepsini tamamen kapat. Performans kısmında herhangi bir overclock ya da undervolt ayarınvarsa onu da varsayılana çek.
Hocam shaderları temizlemeniz lazım. Temizlemek için Win + R basıp AppData yazın sonra local klasöründeki AMD ve D3DDriverCache klasörlerinin içindekileri silin.Hocam bundan sonra oyuna giridm 5 dakika olmadan oyun çöktü sonra PC çöktü kapatım açtım bunda da etki eder mi?
Hocam shaderları temizlemeniz lazım. Temizlemek için Win + r basıp appdata yazın sonra local klasöründeki AMD ve D3ddrivercache klasörlerinin içindekileri silin.