Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enaj

Uzman
Merhaba, dün RX580 aldım driverlari yüklerken NSIS hatası almıştım. Güvenli modda başlatıp DDU ile driveri sildikten sonra modemin fişini çekip ilk Pro modelini kurdum sonra sorun olmadı. Sonra normal driveri kurunca da bir şey olmadı. Bu NSIS hatasıyla driver kurunca FurMark testini de yaptığımda aynı hata karşıma çıkmıştı. Driverli falan tekrardan kurunca furmakta falan hata çıkmadı. Heaven benchmarkte programı kapatınca aynı hatayı geri aldım.

OCCT testi yapayım dedim ilk başta 10000'den fazla VRAM ve 3D hatası aldım sonra kapatıp tekrardan yaptığımda hata almadım.

Sizce RX 580 iade edeyim Mi? Param Güvende ile almıştım.

1728465412463.webp

1728465422824.webp

Bu sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor yoksa bilgisayardan kaynaklımı?

Son düzenleme:
Çözüm
Mümkünse Vulkan ile yap. O daha iyi sonuçlar veriyor.

Bu hata Windows'tan mı kaynaklı şu an kafam çok karışık.

10 dk için 79 derece biraz yüksek ama kötü de değil, dediğim gibi driver sorunua benziyor test esnasında herhangi bir yırtılma bozulma veya siyah ekran aldınız mı?

Hayır hiçbir hata almadım.

1 ile de yaptım 2 ile yaptım aynı derece 10 dk boyunca hiçbir şey gözükmedi.

Windows'tan olabilir mi bir format atacağım.

:/

Umarım formatta çözülür.

1728479008153.webp
Merhaba, dün RX580 aldım driverlari yüklerken NSIS hatası almıştım. Güvenli modda başlatıp DDU ile driveri sildikten sonra modemin fişini çekip ilk Pro modelini kurdum sonra sorun olmadı. Sonra normal driveri kurunca da bir şey olmadı. Bu NSIS hatasıyla driver kurunca FurMark testini de yaptığımda aynı hata karşıma çıkmıştı. Driverli falan tekrardan kurunca furmakta falan hata çıkmadı. Heaven benchmarkte programı kapatınca aynı hatayı geri aldım.

OCCT testi yapayım dedim ilk başta 10000'den fazla VRAM ve 3D hatası aldım sonra kapatıp tekrardan yaptığımda hata almadım.

Sizce RX 580 iade edeyim mi? Param Güvende ile almıştım.

Eki Görüntüle 88904

Eki Görüntüle 88905

Bu sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor yoksa bilgisayardan kaynaklı mı?

Driver sorununa benziyor doğru driveri indirdiğine emin misin?

Driver sorununa benziyor doğru driveri indirdiğine emin misin?

Attığım driver ssi ilk kurduğumda hata aldığım SST'i. Tekrardan doğru driveri indirince hatayı almadım.
Heavende bir test yaapyım dedim yaptıktan sonra alt F4 atınca aynı hatayla karşılaştım.

Bu sorun ekran kartından mı kaynaklı ona göre iade başlatacağım.

Son düzenleme:
Attığım driver ssi ilk kurduğumda hata aldığım SST'i. Tekrardan doğru driveri indirince hatayı almadım.
Heavende bir test yaapyım dedim yaptıktan sonra alt F4 atınca aynı hatayla karşılaştım.

Bu sorun ekran kartından mı kaynaklı ona göre iade başlatacağım.

FurMark çalışırken sıcaklık değerlerine bakar mısın?

Bu hata Windows'tan mı kaynaklı şu an kafam çok karışık.

10 dk için 79 derece biraz yüksek ama kötü de değil, dediğim gibi driver sorunua benziyor test esnasında herhangi bir yırtılma bozulma veya siyah ekran aldınız mı?

Hayır hiçbir hata almadım.

1 ile de yaptım 2 ile yaptım aynı derece 10 dk boyunca hiçbir şey gözükmedi.

Windows'tan olabilir mi bir format atacağım.

:/

Umarım formatta çözülür.

1728479008153.webp

Son düzenleme:
Çözüm