Blackraven
Üstün
Çin olmayan RX 580 markaları neler? Diyelim alsamda hangisini almalıyım?
Hiçbirisinini almamalısınız 20. defa söylüyorum. Asus, MSI vb. ama dediğim gibi onlarda 2. el çıkması ürünler olur.
Çin olmayan RX 580 markaları neler? Diyelim alsamda hangisini almalıyım?
Tamam çin olmayan marka yok mu?Yok dostum, yok yok. RX 580 diye bir kart artık yok. Herkes yedi sayfadır dil döküyor.
İdefixte 5500'e sıfır RX 6400 var sıfır mı?Hiçbirisinini almamalısınız 20. defa söylüyorum. Asus, MSI vb. ama dediğim gibi onlarda 2. el çıkması ürünler olur.
Hayır, yok. RX 580 aşırı eski bir kart. 2017 yılında olsaydık bulabilirdin.
Senin bütçene yakın sıfır Intel Arc A750 hariç bir kart yok. O da 7.700 lira. Alacağın diğer tüm kartlar ikinci el olacaktır.İdefixte 5500'e sıfır RX 6400 var sıfır mı?
Senin bütçene yakın sıfır Intel Arc A750 hariç bir kart yok. O da 7.700 lira. Alacağın diğer tüm kartlar ikinci el olacaktır.İdefixteki
İdefixteki RX 6400'demi ikinci el?Senin bütçene yakın sıfır Intel Arc A750 hariç bir kart yok. O da 7.700 lira. Alacağın diğer tüm kartlar ikinci el olacaktır.
O kartların artık sıfır satışı yok. O dönemden kalmış, depoda bekletilmiş ve satılıyor olabilir fakat para ödenilecek bir kart değil. Sıfır istiyorsan A750 al, bütçe yoksa ikinci ele yönel.
O kartların artık sıfır satışı yok. O dönemden kalmış, depoda bekletilmiş ve satılıyor olabilir fakat para ödenilecek bir kart değil. Sıfır istiyorsan A750 al, bütçe yoksa ikinci ele yönel.
Hem ucuz hem garantili kutulu faturalı bulamıyorum.O kartların artık sıfır satışı yok. O dönemden kalmış, depoda bekletilmiş ve satılıyor olabilir fakat para ödenilecek bir kart değil. Sıfır istiyorsan A750 al, bütçe yoksa ikinci ele yönel.
A750 hariç alabileceğin ekran kartı yok maalesef, en ucuzu o.Hem ucuz hem garantili kutulu faturalı bulamıyorum.
Tamam anladım yinede teşekkürler ne yapalım bizde apu sistem dizeriz. Hem daha ucuz olur.A750 hariç alabileceğin ekran kartı yok maalesef, en ucuzu o.