Ne demesini bekliyordunuz ? İkinci el ürünü aldık temizledik, ambalajladık şimdi size sıfır diye satıyoruz, dolandırıyoruz mu diyeceklerdi? Eğer üretildiği dönem mining olaylarından dolayı stokta bile kalmamış, karaborsa 2 katı fiyatlara satılmaya başlamış bir kartın o dönemde satılmayan modeli kaldığını ve 5-6 yıl boyunca stokta kaldığını düşünüyorsanız alabilirsiniz ama öyle bir şey olmayacağına ben eminim.
O zaman bu parayla sıfır yada yenilenmiş hangi kartı alayım?

Temiz kullanılmış ikinci el 2060 bulabilirsiniz, diyorum, hâlâ RX 580'de takılı kalıyorsunuz. İsterseniz sıfır olsun, yine de asla önermiyorum bir RX 580 kullanıcısı olarak. 5.500 TL'ye alacağınız kart RX 580 olmamalı. Ama tabii ki son karar sizin, isterseniz o attığınız kartı alabilirsiniz.

Dostum 10 kişi toplanmışız sana bu kartı almaman için 50 farklı sebep sunuyoruz yazılımsal desteği olmadığını, sıfır üretimi olmadığını, eski olduğunu, antika olduğunu, günümüz için yetmeyecek bir kart olduğunu, 1 değil 2 değil 3 değil 4 nesil eski bir ürün olduğunu hala soruyorsunuz. O kartı alıp içini söküp bilen kişi tarafından kontrol edilmediği sürece sıfır olup olmadığını asla bilemezsiniz.

Dostum 10 kişi toplanmışız sana bu kartı almaman için 50 farklı sebep sunuyoruz yazılımsal desteği olmadığını, sıfır üretimi olmadığını, eski olduğunu, antika olduğunu, günümüz için yetmeyecek bir kart olduğunu, 1 değil 2 değil 3 değil 4 nesil eski bir ürün olduğunu hala soruyorsunuz. O kartı alıp içini söküp bilen kişi tarafından kontrol edilmediği sürece sıfır olup olmadığını asla bilemezsiniz.
Ama sıfır istiyorum ama bütçem bu kadar ne yapayım?