Hocam 4-5 ay öncesine kadar bu kartı kullanıyordum şimdi 3070'e geçtim, birisinin hediyesi üzerine. Fosil kart tarzı yorumları takma dostum fakat sıfır almanı kesinlikle önermiyorum. İkinci el 5400 TL civarlarında çok daha F/P güzel kartlar var. Ben 580 ile Hogwarts Legacy medium ayarlarda 60 FPS çok rahat oynayabiliyordum. Fakat 1-2 sene sonra ömrü dolacak bir kart.

Yanlış bilgi
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayacağınız oyunun performans testine bakın internetten. Bazı eski oyunlarda Intel düşük performans gösterebiliyor. Her halükarda RX580'i katlar ancak.
Biliyorum hocam katlayacağını ancak a750 zor biraz ama almaya çalışıcam.

Hocam 4-5 ay öncesine kadar bu kartı kullanıyordum şimdi 3070'e geçtim, birisinin hediyesi üzerine. Fosil kart tarzı yorumları takma dostum fakat sıfır almanı kesinlikle önermiyorum. İkinci el 5400 TL civarlarında çok daha F/P güzel kartlar var. Ben 580 ile Hogwarts Legacy medium ayarlarda 60 FPS çok rahat oynayabiliyordum. Fakat 1-2 sene sonra ömrü dolacak bir kart.
Teşekkürler.

Olsun ben yine de işimi sağlama alayım :D
Bayağı sağlama alıyon ha. Devam. 👏

Tamam ama herkesin durumu farklı.
İkinci elde 6600 alabiliyorsun ve 6600 zamani mining bittigi icin mining ihtimali yok denecek kadar az. Sifir 5400'e alacagin kartin mining yapilmis ve fan yenilemesiyle sifir diye satilmasi ihtimali cok fazla, bunu soyluyoruz ve inatla hala takintilarini dile getiriyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör: