Bilmem kaç yıllık kart. Sıfır üretiminin zaten durmuş olması lazım. İkinci el stokları da kolay kolay bitmez.

3 yıldır RX 580 kullanıyorum, 5.500 TL'ye kesinlikle değmeyecek bir kart. Sıfır ya da ikinci el, hiçbir şekilde değmeyecek!..

3 yıldır RX 580 kullanıyorum, 5.500 TL'ye kesinlikle değmeyecek bir kart. Sıfır ya da ikinci el, hiçbir şekilde değmeyecek!..
Hocam siz ne önerirsiniz 5500 TL'nin üzerine çıkamam ama.

Cevap?

₺5.500'ye sıfır hiçbir şey alamazsınız. Sıfır olduğu iddia edilen şeyler bile sıfır olmaz, yeniden ambalajlanmış 2. el ürünler olur.
Nereden biliyorsun RX 580'in ikinci el olduğunu?
₺5.500'ye sıfır hiçbir şey alamazsınız. Sıfır olduğu iddia edilen şeyler bile sıfır olmaz, yeniden ambalajlanmış 2. el ürünler olur.
Trendyoldaki satıcı bana RX 580 sıfır dedi.

Nereden biliyorsun RX 580'in ikinci el olduğunu?

Trendyoldaki satıcı bana RX 580 sıfır dedi.

Ne demesini bekliyordunuz ? İkinci el ürünü aldık temizledik, ambalajladık şimdi size sıfır diye satıyoruz, dolandırıyoruz mu diyeceklerdi? Eğer üretildiği dönem mining olaylarından dolayı stokta bile kalmamış, karaborsa 2 katı fiyatlara satılmaya başlamış bir kartın o dönemde satılmayan modeli kaldığını ve 5-6 yıl boyunca stokta kaldığını düşünüyorsanız alabilirsiniz ama öyle bir şey olmayacağına ben eminim.