Mining furyasını ilk günden görmüş bir kart olduğunu da görmezden gelmemen lazım. Büyük bir ihtimalle 4-5 yıl kullanılmış bir kart var karşımızda.

Orası doğru. Bu durumda RTX 3060 gibi kartlara da yönelebilir. Para yeterse 4000 serisi ikinci el kartlar DLSS 3.5 ile inanılmaz performans verir.

Attığım link ile sıfır arasında 5K fiyat farkı var hemen linktekini almayın biraz FurMark falan bakın. Belki sorunlu olabilir görmeden bilemeyiz ancak ortalama 3 4 bin TL ikinci el ucuza gelir. Bende ikinci el 1050 aldım taş gibi. 3 sene dolacak bu yaz. Yani ikinci ele uzaktan bakmayın. Hatalı olma ihtimali olan kart almaktansa hata oranı az kartı tercih edin dedim ya o konuda Rus ruleti oynamayın. NVIDIA yıllardır sorun vermeyen veya sorun verirse çözümü basit olan bir firma.

Son düzenleme:
Orası doğru. Bu durumda RTX 3060 gibi kartlara da yönelebilir. Para yeterse 4000 serisi ikinci el kartlar DLSS 3.5 ile inanılmaz performans verir.
Evet, Sıfır 6600XT almaktansa 4060 her türlü daha mantıklı oluyor, hatta RX7600 ile kıyaslayınca da mantıklı. Fakat önemli olan para. 4000 civarında parası varsa adama zorla nvidia aldırmak saçma olur.

Evet, Sıfır 6600XT almaktansa 4060 her türlü daha mantıklı oluyor, hatta RX7600 ile kıyaslayınca da mantıklı. Fakat önemli olan para. 4000 civarında parası varsa adama zorla NVIDIA aldırmak saçma olur.

Sıfır RX 6600 8K civarı. Tam uyuyor fiyat. Az biraz daha çıkıp ASUS var orada onun gibi bir kart veya kendi şehrinde ikinci el yoksa 3000 serisi net vardır 3000 serisine yönelebilir.

RX 6600 hala alınır mı? R5 5600 ile sıkıntısız çalışır mı?

Hangi şehirde yaşıyorsunuz hocam?

İkinci ele fazla bakmadığım için 2070 Super önerdim biraz bakınca fiyatların harbiden ucuz olduğunu gördüm. 3000 serisi daha pahalı sanıyordum.

Son düzenleme:
Çok güzel ekran kartıdır. Çok güzel ısınır ve WattMan'ları harikadır.

Her AMD konusunun altında seni görüyorum. Her seferinde de öğrenmeye kapalı bir cahil olduğunu belli ediyorsun.

Konudaki kart ile hemen hemen aynı saf güce sahip 3060 bu karttan %70 daha fazla güç çekiyor ve daha fazla ısınıyor ama onun dokunulmazlığı var :) Kartla 55-60 derece oyun oynuyorum ısınıyor diyorsun. +%80 power limit verdiğimde stres testinde 65 derecede duruyor. :D

Wattman'ın ne olduğunu bile bilmiyorsun ama diline dolamışsın her yerde aynı şeyi tekrarlıyorsun. Maksimum forumlardan veya reddit'den link atacak bilgi birikimine sahipsin. Eline AMD kart almadığını kabul ediyorsun ve internetten okuduğun 2-3 konuyla bilirkişilik yapıyorsun forumda. :D

Sıfır fiyatını hak etmiyor, ikinci elde uygun fiyata alınır.

6000 serisinde kronik bir sorun mevcut değil ayrıca. Hakkında açılan konulara bakarak ürünün bütün serisine sorunlu diyecekler Intel iGPU kullansın. En az onun hakkında konu vardır muhtemelen. :D

Evet, Sıfır 6600XT almaktansa 4060 her türlü daha mantıklı oluyor, hatta RX 7600 ile kıyaslayınca da mantıklı.
Tam tersine su an icin mantiksiz kas gucu olarak neredeyse ayni kartlar ve RX 7600'u 4060'tan daha ucuza sifir sekilde alabilirsiniz. Ornek olarak Sinerji'de su an Gigabyte Gaming OC modeli 9000'e satiliyor.

Yine benzer modeller de bu civarda bulunabiliyor.

4060'in su an sifir olarak en ucuzu 11.000 veya onun civarinda bulunabiliyor, arada daha fazla para vermeye degecek hicbir fark yok eger konu sahibinin spesifik kullanacagi CUDA core gerektiren bir yazilimi ya da oyunu yoksa tabii, yani aslinda is yine alacak kisinin kullanimina kaliyor.

RX 6600 VE RTX 2060 kullandım ve şunu söyleyebilirim ki ikisinde de gram problem yaşamadım, yani ben bütçeye göre almanız taraftarıyım ikinci elde 3060 alabilirseniz daha iyi olur ama 6600 de üzmez diye düşünüyorum.

Tam tersine su an icin mantiksiz kas gucu olarak neredeyse ayni kartlar ve RX 7600'u 4060'tan daha ucuza sifir sekilde alabilirsiniz. Ornek olarak Sinerji'de su an Gigabyte Gaming OC modeli 9000'e satiliyor.

Yine benzer modeller de bu civarda bulunabiliyor.

4060'in su an sifir olarak en ucuzu 11.000 veya onun civarinda bulunabiliyor, arada daha fazla para vermeye degecek hicbir fark yok eger konu sahibinin spesifik kullanacagi CUDA core gerektiren bir yazilimi ya da oyunu yoksa tabii, yani aslinda is yine alacak kisinin kullanimina kaliyor.
Aradaki farka CUDA ve DLSS kazanıyoruz. 4060 daha verimli bir kart bir de. Bence fazlasıyla mantıklı bir takas.