Hocam yardım etmek istiyorsunuz anlıyorum ama milyonlarca kullanıcı gidip 8 GB RAM takıp oyun oynamıyor. Çoğu sistemde şu an 16 GB RAM standart. Gidip konu açın isterseniz, sorun insanlara. Herkes 32-64 GB RAM mi kullanıyor? Hayır konu 16 GB RAM yetersizliği olsa milyonlarca kullanıcı FPS drop yer.Milyonlarca kullanıcı çünkü bilmiyor RAM miktarının ne kadar önemli olduğunu.
Bugün hâlâ hazır sistemlerin çok çok büyük bölümü 16 GB RAM ile geliyor. RTX 4060 da 128 bit. O niye stutter yemiyor o halde? Aynı mantık. Çürük tez.
Sistemimle alakalı ise benimle aynı kombinasyonu kullanıp drop yemeyen kullanıcılar var. Ki uyumsuz bir sistemse neden satıyorlar o halde? Nereden baksan tutarsızlık. 16 GB RAM + RTX 4060 sistemler neden satılıyor, o da 128 bit ekran kartı. 16 GB RAM ile neden drop yemiyor? Bence yapay zeka kullanıyorsunuz cevaplarda.
Hayır, değildir. Yetersizse bana 32 GB RAM gönderin, eğer problem çözülürse sistemi size hediye edeceğime söz veriyorum. Ya da giderim 32 GB RAM alırım kendi paramla, eğer çözülmezse parasını siz ödersiniz. Bu şekilde anlaşabiliriz. 16 GB RAM yeterlidir. Sanki oynadığım her oyun 30 GB RAM kullanıyor...
Ya RAM kapasitesi ile alakası yok hocam, salla. Sanki her sistemde 32 GB RAM var da ben 16 ile drop yiyorum... 16 GB RAM ile oyun oynayan milyonlarca insan var.Hocam eğer elinizde varsa @Caner Uncu'ya 32 GB RAM gönderebilir misiniz?
Son düzenleme: