GTA Online oynarken videodakı gibi sorun ile karşılaşıyorum ve bu benden mi yoksa oyundan mı kaynaklı anlamıyorum. Bu çıkan şeyler şehir içinde de oluyor. Bazılarında gölgeler bile oluyor. Bence oyundan kaynaklı gibi duruyor ama bir de sizlere sormak istedim. Sizce bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir?
Overclock yaptığım aklıma geldi ve kaplamalar bozulduğu için bellekler ile alakalı olabilir dedim. Bellekleri 2250MHz'de çalıştırıyordum. Normalde farklı oyunlarda ve benchmarklar da sorun olmuyordu ama GTA'da oluyor. 2200MHz'de denedim ve sorun düzeldi. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
Başka oyunlarda benzer sorun yaşıyor musunuz? DX10-10.1 sürümlerinde denemeniz iyi olur, eğer düzelmiyor ise muhtemelen kar eventinden dolayı kaynaklanan bir sorundur.
Overclock yaptığım aklıma geldi ve kaplamalar bozulduğu için bellekler ile alakalı olabilir dedim. Bellekleri 2250MHz'de çalıştırıyordum. Normalde farklı oyunlarda ve benchmarklar da sorun olmuyordu ama GTA'da oluyor. 2200MHz'de denedim ve sorun düzeldi. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.