Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Malatya
GTA Online oynarken videodakı gibi sorun ile karşılaşıyorum ve bu benden mi yoksa oyundan mı kaynaklı anlamıyorum. Bu çıkan şeyler şehir içinde de oluyor. Bazılarında gölgeler bile oluyor. Bence oyundan kaynaklı gibi duruyor ama bir de sizlere sormak istedim. Sizce bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir?

GPU: RX 6600XT
CPU: R5 5500

Çözüm
Overclock yaptığım aklıma geldi ve kaplamalar bozulduğu için bellekler ile alakalı olabilir dedim. Bellekleri 2250MHz'de çalıştırıyordum. Normalde farklı oyunlarda ve benchmarklar da sorun olmuyordu ama GTA'da oluyor. 2200MHz'de denedim ve sorun düzeldi. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
Merhaba, oyunu kurduğunuz sürücünün marka modeli nedir? Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
Kioxia Exceria G2'ye kurulu ve bu diski alalı sadece 1 hafta oldu.
1703608004700.webp

Dediğiniz gibi şimdi de dosyaları doğruladım. Bir sorun bulmadı sanırsam, oyuna girip deneyeyim.
1703608245750.webp

Overclock yaptığım aklıma geldi ve kaplamalar bozulduğu için bellekler ile alakalı olabilir dedim. Bellekleri 2250MHz'de çalıştırıyordum. Normalde farklı oyunlarda ve benchmarklar da sorun olmuyordu ama GTA'da oluyor. 2200MHz'de denedim ve sorun düzeldi. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm