Yer
İstanbul
RX 6600 XT için stabil sürüm öneriniz var mı? Windows 10 kullanıyorum.
Aktif olarak Adrenalin 24.10.1 kullanıyorum. Fakat biraz daha yeni bir sürüme geçmek istiyorum. 25.3.1 nasıl bir sürücü, stabil mi? 24.10.1 gayet iyi genel olarak, onu aratmayacak ve daha iyi bir sürücü olursa sevinirim.

Her zaman en güncel sürücüyü kurdum ve bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. RX 5700XT kullanıyorum. Ekran kartın bozuk değilse belki 1 -2 oyunda sorun çıkarır ki ben hiç yaşamadım onun dışında hiçbir sürücü de inanılmaz hata veya sorun yaşamadım.

RX 6600 XT için stabil sürüm öneriniz var mı? Windows 10 kullanıyorum.
Aktif olarak Adrenalin 24.10.1 kullanıyorum. Fakat biraz daha yeni bir sürüme geçmek istiyorum. 25.3.1 nasıl bir sürücü, stabil mi? 24.10.1 gayet iyi genel olarak, onu aratmayacak ve daha iyi bir sürücü olursa sevinirim.
Her zaman AMD'nin sitesinden en güncel sürücüyü kullanın.

Son sürüm. NVIDIA değil ki bu driver seçesin 🤡
AMD CEO'su bile NVIDIA'nın sürücülerini savunur bu arada. En son Adrenalin'de Windows 7 penceresi falan çıkıyordu.

Konuya gelirsek de ben spesifik şeyler dışında şu sürücü stabil, bu değil sözlerine pek inanmıyorum açıkçası. Son sürüm kurar geçerim, bir problem yaşanırsa bir öncekine geçerim. Seneler önceki sürümü kullanmam. Ki her yeni sürümde bir önceki sürümdeki hataların çözüldüğünü de varsayarsak güncellik daha mantıklı.

@Caner Uncu dünyada milyonlarca AMD kullanan var. Hayatımda AMD kullanmadım ama çevremde 9070 XT , 7900 XTX kullananlar son sürümü yükleyip geçiyor. Ben yaşamadım ama bu forumda @2254 gibi Nvidia sürücülerinde tonla sorun yaşayan oldu. Siz Recep Baltaş ile bir video çektiniz ama açıkçası sizin sorun yaşamanız firmayı kötü yapmıyor. Sorunlar olsa da.