En iyi seçenek son sürüm yüklemektir. Eğer sorun yaşarsan önceki sürümleri yüklersin. Eski sürümlerle kartı kısıtlama. Daha fazla özellik, oyun desteği ve daha az bug vs için güncel sürüm iyidir. Ben 6600XT kullanırken böyle yapıyordum. Ön izleme sürümlerini bile yüklüyordum. Sorun yaşarsam eski sürücüye dönüyordum. Çoğu zamanda bir sorun olmuyordu.

En iyi seçenek son sürüm yüklemektir. Eğer sorun yaşarsan önceki sürümleri yüklersin. Eski sürümlerle kartı kısıtlama. Daha fazla özellik, oyun desteği ve daha az bug vs için güncel sürüm iyidir. Ben 6600XT kullanırken böyle yapıyordum. Ön izleme sürümlerini bile yüklüyordum. Sorun yaşarsam eski sürücüye dönüyordum. Çoğu zamanda bir sorun olmuyordu.

Adrenalin 25.9.1 son sürüm olarak gözüküyor hocam. Onu mu yükleyeyim, bir sorunu var mıdır? Ya da 25.3.1 nasıl bir sürücü?

@ShadowLegion, AMD ile herkes son sürümü yükleyip geçiyor ve hiç sorun yaşamıyor, her şey toz pembe. Etiketlediğin arkadaş da NVIDIA ile sorun yaşadı diye de NVIDIA sorunlu olmuyor o zaman.

Ben körü körüne savunmuyorum zaten, NVIDIA'nın da 580.xx sürücüleri problem yarattı. Hayır AMD bu kadar mükemmelse o zaman niye böyle konular açılıp stabil sürücü arıyorlar? Oysaki AMD kusursuz.

Konuda alakasız biçimde NVIDIA'ya laf atıyorlar, sonra kaos çıkıyor. Tamam AMD çok süperse millete tek tek stabil sürücü aratmayın, hepsi stabil yazın geçin yani.

stabil sürücü arıyorlar? Oysaki AMD kusursuz.
Kusursuz değil. Bana göre Nvidia kusursuz ama AMD' de insanların söylediği kadar sorunlu değil. 5000 serisinde de çok fazla konu açıldı hem burada hem de yabancı sosyal medyalarda (forumlar, reddit). Ben zaten AMD kullanmam o ayrı mesele. Çünkü bütçem var. Ama çevremde bütçesi olup da para vermek istemediği için 9070 XT ile 4K takılan ve sorunsuz her türlü oyunu oynayan da arkadaşlarım var.

O arkadaş sorun yaşadı diye tabii Nvidia sorunlu demedim ama yaşayanlar oldu dedim sadece.

Adrenalin 25.9.1 son sürüm olarak gözüküyor hocam. Onu mu yükleyeyim, bir sorunu var mıdır? Ya da 25.3.1 nasıl bir sürücü?

AMD sürücülerini NVIDIA'ya geçtiğimden beri takip etmiyorum, kullanıcı yorumlarına arada bir bakıyorum ama şu anlık "en iyi sürücü" hangisi bilgim yok. Dediğim gibi ben son sürüm yüklüyordum ve sıkıntı olmuyordu çoğu zaman. Fazla kafaya takmamak gerektiğini düşünüyorum. Bence şansınızı en son sürüm de bir deneyin. Tabii eğer bilinen bir sorun yoksa. Bunun için 25.9.1 stabil mi diye konu açıp sorabilirsiniz. Kullanan arkadaşlar cevap verir.

@ShadowLegion, AMD ile herkes son sürümü yükleyip geçiyor ve hiç sorun yaşamıyor, her şey tozpembe. Etiketlediğin arkadaş da NVIDIA ile sorun yaşadı diye de NVIDIA sorunlu olmuyor o zaman.

Ben körü körüne savunmuyorum zaten, NVIDIA'nın da 580.xx sürücüleri problem yarattı. Hayır AMD bu kadar mükemmelse o zaman niye böyle konular açılıp stabil sürücü arıyorlar? Oysaki AMD kusursuz.

Sürücü tartışması bitsin artık sıktı bu mevzu. Sürücü de sorun varsa bilgilendirelim NVIDIA vs AMD mevzusuna gerek yok.

konuda alakasız biçimde NVIDIA'ya laf atıyorlar, sonra kaos çıkıyor. Tamam AMD çok süperse millete tek tek stabil sürücü aratmayın, hepsi stabil yazın geçin yani.

1- NVIDIA'ya laf atılması önemli değil, genel olarak iyi olduğunu herkes biliyor.
2- NVIDIA genel olarak en iyi ekran kartı üreticisi. Buna sürücü de dahil. Laf atılması onu sorunlu veya AMD'den kötü yapmaz.
3- bunu diyen arkadaşın zaten ciddi söylediğini düşünmüyorum. Her şeye fazla takılmamak lazım.
4- NVIDIA'yı boşuna savunmanıza gerek yok, ekran kartı konusunda zaten bir numara olduğu bilinen bir gerçek.
5- AMD eskiden sıkıntılıydı bu yüzden AMD'ye laf edenler olunca AMD'yi savunanların olması normal, çünkü NVIDIA kadar iyi olmasa da düzeldiğini söylemeye çalışıyorlar. NVIDIA ise dediğim gibi genel olarak iyi. Birinin NVIDIA'ya kötü demesi onu kötü yapmaz. NVIDIA son zamanlarda eski AMD'ye benzediği için sıkça eleştiriliyor orası ayrı.