A akif42 29 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 349 Çözümler 1 Beğeniler 111 3 Aralık 2025 #1 Görev yöneticisinde göremedigim uygulamayı process hacker yardımı ile gördüm, kendi kendine %70 GPU tüketiyor, kapatmak isteyip kapatınca da PC kasıyor.
Görev yöneticisinde göremedigim uygulamayı process hacker yardımı ile gördüm, kendi kendine %70 GPU tüketiyor, kapatmak isteyip kapatınca da PC kasıyor.
Çözüm Xbox 360E 3 Aralık 2025 Bu değerler boştayken değerleri mi? AMD adrenalin üzerinden ayar değişikliği yaptınız mı hocam? DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun hocam.
Bu değerler boştayken değerleri mi? AMD adrenalin üzerinden ayar değişikliği yaptınız mı hocam? DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun hocam.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.737 3 Aralık 2025 #2 AMD'ye ait hizmeti kapatırsanız tabii kasar hocam. Ekran kartını devre dışı bırakıyormuş olarak düşünün. Ellemeyin. Artı 0 Eksi
AMD'ye ait hizmeti kapatırsanız tabii kasar hocam. Ekran kartını devre dışı bırakıyormuş olarak düşünün. Ellemeyin.
KS KS A akif42 29 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 349 Çözümler 1 Beğeniler 111 3 Aralık 2025 #3 Xbox 360E dedi: AMD'ye ait hizmeti kapatırsanız tabii kasar hocam. Ekran kartını devre dışı bırakıyormuş olarak düşünün. Ellemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam %70 kullanımı dikkatimi çekti çözemez miyim bunu. Artı 0 Eksi
Xbox 360E dedi: AMD'ye ait hizmeti kapatırsanız tabii kasar hocam. Ekran kartını devre dışı bırakıyormuş olarak düşünün. Ellemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam %70 kullanımı dikkatimi çekti çözemez miyim bunu.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.737 3 Aralık 2025 #4 Bu değerler boştayken değerleri mi? AMD adrenalin üzerinden ayar değişikliği yaptınız mı hocam? DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu değerler boştayken değerleri mi? AMD adrenalin üzerinden ayar değişikliği yaptınız mı hocam? DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun hocam.
KS KS A akif42 29 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 349 Çözümler 1 Beğeniler 111 3 Aralık 2025 #5 Xbox 360E dedi: Bu değerler boştayken değerleri mi? AMD Adrenalin üzerinden ayar değişikliği yaptınız mı hocam? DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet boşta değerlerdi DDU ile kaldırınca sanırım düzeldi şu anlık bir şey yok bug gibi bir şey oldu sanırım AMD üzerinden değişiklikde yapmamışdım. akif42 dedi: Evet boşta değerlerdi DDU ile kaldırınca sanırım düzeldi şu anlık bir şey yok bug gibi bir şey oldu sanırım AMD üzerinden değişiklikde yapmamışdım. Genişletmek için tıkla... Tekrar başladı %70 GPU kullanmaya kendi kendine yapıyor bunu. Son düzenleme: 4 Aralık 2025 Artı 0 Eksi
Xbox 360E dedi: Bu değerler boştayken değerleri mi? AMD Adrenalin üzerinden ayar değişikliği yaptınız mı hocam? DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet boşta değerlerdi DDU ile kaldırınca sanırım düzeldi şu anlık bir şey yok bug gibi bir şey oldu sanırım AMD üzerinden değişiklikde yapmamışdım. akif42 dedi: Evet boşta değerlerdi DDU ile kaldırınca sanırım düzeldi şu anlık bir şey yok bug gibi bir şey oldu sanırım AMD üzerinden değişiklikde yapmamışdım. Genişletmek için tıkla... Tekrar başladı %70 GPU kullanmaya kendi kendine yapıyor bunu.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.737 4 Aralık 2025 #6 25.8.1 veya 25.9.1 deneyin. Artı 0 Eksi