mertyalcintas
Çalışkan
Sistemde virüs programı veya arkada acık olan program var mı oyun oynarken?
More Settings kısmından 8x MSAA açın ve programı RUN modunda çalıştırın.
BIOS'u sıfırlayın. Neden BIOS ekran görünütüleri paylaştığınızı anlamadım zaten. Sorun hakkında da hiçbir bilgi vermemişsiniz. Nasıl bir kilitlenme bu? Görüntü gidiyor ama arka planda sesler gelmeye devam mı ediyor? Sistem hiç mavi ekran verdi mi?
Ekran kartınız AMD olduğu için konuda uzman arkadaşları summon ediyorum:
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana
BIOS paylaşma sebebim konu açarak BIOS'da biraz oynama yaptım ondan sonra bu tarz donmaları daha çok yaşadım ekran donmasına sebep olup olmayacığını öğrenmek için acaba BIOS ayarlarımda mı sorun var diye paylaştım bir de ekran kartım cok ısındığı için mi ekran donuyor çınlama sesi geliyor ama kasam çalışıyor sadece ekranım donuyor.
Tekrar oyuna girip test yapın biostan xmp açmayı unutmayın. Olmazsa ddu ile tüm driverları silip 25 ile başlamayan eski whql sürüm driver kuracağız.
Tekrar oyuna girip test yapın BIOS'tan XMP açmayı unutmayın. Olmazsa DDU ile tüm driverları silip 25 ile başlamayan eski WHQL sürüm driver kuracağız.
Düzelmez ise
Sistemim:
Witcher 3 donma anı sıcaklıkda normal. Onunde görseli mevcut BIOS ayarlarım görselde mevcut.
- Ryzen 5 5600G.
- B450M S2H.
- 6650XT. XFX.
- XPG 3200MHz 8X2.
- Phantom sprit 120SE.
- PSU element 750W High Power.
- M.2 Kingston 1TB.