Geraltın kılıcı 34
Üstün
O zaman FSR , RSR ve AFMF neden var? Ayrıca direkt geri vites yaptınız. Neden?Çünkü AMD'nin kare oluşturmaya ihtiyacı yok. Kas gücü ve yüksek enerji tüketimi ile teknolojisiz FPS almayı hedefliyor.
O zaman FSR , RSR ve AFMF neden var? Ayrıca direkt geri vites yaptınız. Neden?Çünkü AMD'nin kare oluşturmaya ihtiyacı yok. Kas gücü ve yüksek enerji tüketimi ile teknolojisiz FPS almayı hedefliyor.
AMD kart kullanmadığım için kesin bir yargı koyamıyorum çünkü.O zaman FSR , RSR ve AFMF neden var? Ayrıca direkt geri vites yaptınız. Neden?
Piyasadaki algı bu şekilde. Bir de NVIDIA'nın şirket olarak daha değerli olması.
Sorun olabilir ama çözümsüz değil bunlar. İzlediğim videolar ve okuduğum makalelere dayanarak undervolt işlemi Wattman sorununu tamamen çözüyor. Isınma konusu zaten manufacturer'e bağlı. Tek bilmediğim Micro stuttering. Bunu yaşayanlar var mış.Hocam AMD kartlardaki çoğu sorunu NVIDIA ve Intel tarafı yaşamazken AMD tarafı neden yaşıyor?
AMD kart kullanmadığım için kesin bir yargı koyamıyorum çünkü.
Çözümsüz.Sorun olabilir ama çözümsüz değil bunlar. İzlediğim videolar ve okuduğum makalelere dayanarak undervolt işlemi Wattman sorununu tamamen çözüyor. Isınma konusu zaten manufacturer'e bağlı. Tek bilmediğim Micro stuttering. Bunu yaşayanlar var mış.
6600 XT hangi üreticiydi? Sapphire Pulse demeyin.Hocam internetten izlediğiniz şeylerin çoğu sponsorluk olduğu için doğru değil. Aynı şeyi NVIDIA'da yapıyor. Ancak NVIDIA yapıyor diye çoğu insan fanboy olmuyor. AMD tarafından bulunan sorunlardan dolayı kuşku duyuyor. Ben RX 570 kartımda DX11 ve DX9 oyunlarını sorunsuz oynarken RX 6600XT ekran kartımda Windows'ta donmadan dolayı oynayamadım.
Çözümsüz.
@3035 , @Caner Uncu hocam sorununuz çözüldü mü?Sorun olabilir ama çözümsüz değil bunlar. İzlediğim videolar ve okuduğum makalelere dayanarak undervolt işlemi Wattman sorununu tamamen çözüyor. Isınma konusu zaten manufacturer'e bağlı. Tek bilmediğim Micro stuttering. Bunu yaşayanlar var mış.
Sapphire Nitro+ hocam. Bu arada * şey gibi ekran kartı. Ekran kartını gönderen firma ürünü hasarlı göndermiş şu anda mahkemedeyiz.
RX 570 için bir şey diyemem hocam çok eski ekran kartı. Lafımız 67xx ve üstüne.@3035 , @Caner Uncu hocam sorununuz çözüldü mü?
Sapphire Nitro+ hocam. Bu arada * şey gibi ekran kartı. Ekran kartını gönderen firma ürünü hasarlı göndermiş şu anda mahkemedeyiz.
Ek: Eski ekran kartım; Asus Rog Strix RX 570 modeli.
RX 570 için bir şey diyemem hocam çok eski ekran kartı. Lafımız 67xx ve üstüne.
RX 570 için bir şey diyemem hocam çok eski ekran kartı. Lafımız 67xx ve üstüne.
Bütçeleri yetmiyor insanların. Pulse ve Gigabyte'ın ürettikleri Radeon kartların oldukça sorunlu olduğu söyleniyor. Özellikle Gigabyte. NVIDIA tarafında gayet iyi ama.7xxx'de sorun yaşayan çok fazla kullanıcı var.
Ayrıca 6xxx serisinin giriş seviyesi ekran kartları bozuksa neden satılıyor? O zaman "bu bozuk bakın ona göre alın" desinler.