Merhaba. Oyun oynarken görüntü birden gitti ve arkadaki sesler drrr diye gelmeye başladı. PC'yi tekrar açtım yine denedim yine aynı şekilde kapandı ve tekrar açmayı denediğimde hiç görüntü gelmedi. Ekran kartı pin kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar açtım bu sefer görüntü geldi. İlk önce OCCT PSU testi yaptım herhangi bir kapanma olmadı sonra ise ekran kartı testi yaptım başlar başlamaz görüntü gitti. Ve şu an açmaya çalıştığımda görüntü gelmiyior. Uzun zaman önce yine aynı sorunla karşılaşmıştım fakat görüntü gelmeme gibi bir sorun yoktu. Birden gidiyordu sadece ve PSU'yu garantiye yollamıştım fakat PSU'da bir sorun olmadığını söyleyip geri gönderdiler.
Ve geldiğinde sorunsuz çalışıyordu fakat şimdi tekrar aynı hatayı verdi sorun ekran kartında olabilir mi? Ne yapmam gerek?
Sistrminiz oyun oynarken kapanıyorsa -ki anlattığınıza göre kapanmıyor, görüntü gidiyor- bu PSU sorunudur. Ama sizin bariz ekran kartınız arızalı gibi. Kartı servise gönderin. Sisteminiz kapanmıyor. Ekran kartınız görüntü vermeyi kesiyor. Klasik AMD kart sorunu. Kesbişolsun.
Sistrminiz oyun oynarken kapanıyorsa -ki anlattığınıza göre kapanmıyor, görüntü gidiyor- bu PSU sorunudur. Ama sizin bariz ekran kartınız arızalı gibi. Kartı servise gönderin. Sisteminiz kapanmıyor. Ekran kartınız görüntü vermeyi kesiyor. Klasik AMD kart sorunu. Kesbişolsun.
Hocam merhaba kartım servisten geldi fakat hala aynı sorun var. Macunları değiştirip bakımlarını yapıp göndermişler üstelik üstüne not yazmama rağmen. Sanırım pazartesi tekrar servise göndereceğim rezillik resmen.
Hocam merhaba kartım servisten geldi fakat hala aynı sorun var. Macunları değiştirip bakımlarını yapıp göndermişler üstelik üstüne not yazmama rağmen. Sanırım pazartesi tekrar servise göndereceğim rezillik resmen.
Kendi servis numarasını arayın sert bir şekilde durumun düzelmediğini ve ne baştan savma iş yaptıklarını söyleyin yani biraz azarlayın tekrar alsınlar baksınlar. Mail de atın.