Çift işletim sistemi kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla önceden RX 6700 XT modeline macOS desteği yoktu, biraz araştırdım nootrx ile kartı tanıtabiliyorsun diyorlar. Performansı nasıl olur kartın? Oyun oynamak gibi bir derdim yok, zaten oyunu Windows'ta oynarım. Hala tam desteği yok mu kartın? Normal kullanımda nasıl bir deneyim yaşarım?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Olmadı, düz Ryzentosh'la deneyin. Kurulum ekranına gelebiliyor musunuz görelim.
www.mediafire.com
Boot listesinde hem Windows hem de OpenCore EFI Bootloader'i gözükecektir.
İşte SSD'nin içine bölüp mü kuracaksın yoksa harici bir HDD'ye falan mı? Bu arada tavsiyem ilk başta bence HDD'ye kurmak daha mantıklı. Eğer varsa öyle boşta duran bir HDD falan. Bi' denersin hoşuna giderse SSD bölümlemeyle uğraşırsın, ama yoksa bölümlemen gerek SSD'yi.
SSD'ye kurmak istiyorsan en az 40-50GB yer gerek düzgün çalışabilmesi için ki bence o bile yetmez sana kullanımda, o kadarını da bölmen zor zaten. O yüzden ben de ikinci bir HDD'ye kurdum. İstersen denemelik oyunları diğer HDD'ye alabilirsin ya da o 146GB'lık HDD bölümüne kurabilirsin. Bende de aynı kombinasyon var işte dediğim gibi. Ama en başta HDD falan düşünmeyip kurulum ekranına gelmeye bak sen. Hata almayalım da diski çözeriz.
Orayı düşünüyorum bende. Benim flash belleğim 16 GB BalenaEtcher için yeterli değil herhalde. Bunu hesaba katamadım ya özür dilerim. Eki Görüntüle 10630
Hocam özür dilemenize gerek yok, 32 GB bellek gerekiyor son sürüm için en az. Bir ya da iki eski sürümü deneyebilirsiniz Ventura ya da Monterey AMD Intel kurulum imajı diye aratın çıkar.