Detaylar
Kim cevapladı?Hangi model? Fanlar kaç RPM de?
MSI MECH X2 modeli. Fanlar 1950 rpm gördü.
SF26
Üstün
1950 RPM ve kart modelini de düşününce bana biraz yüksek geldi. Kasanın hava sirkülasyonu da belirsiz, kasa nedir?
Hocam kasa Rampage Hacker.1950 RPM ve kart modelini de düşününce bana biraz yüksek geldi. Kasanın hava sirkülasyonu da belirsiz, kasa nedir?
Arkadaşlar bugün RX 6750 XT elime ulaştı. Bütün driverları kurduktan sonra FurMark testi yaptım. Sizce sonuç nasıl ideal mi?
Eki Görüntüle 165873
Sıcaklık biraz fazla benimki Max 67 derece çıkıyordu kasa fan akışı nasıldır.
Sıcaklık biraz fazla benimki Max 67 derece çıkıyordu kasa fan akışı nasıldır.
kasa bu hocam.
Halen kasa fanlarını mi kullaniyorsun hava akışı için falan değil ama.
pwleredal
Yetkin
Adrenalin ayarlarınızı atar mısınız? Kasa sirkülasyonu istediği kadar kötü olsun 87 görmemesi lazım defaultsa eğer. OC yapıldıysa olabilir. Tavsiyem 50-100 mV undervolt yapmanız. Defaultta 1200'de gelir genelde, Zero RPM'i kapatıp güzel bir fan eğrisi yapın.
Renalin ayarlarınızı atar mısınız? Kasa sirkülasyonu istediği kadar kötü olsun 87 görmemesi lazım defaultsa eğer. OC yapıldıysa olabilir. Tavsiyem 50-100 mv undervolt yapmanız. Defaultta 1200'de gelir genelde, Zero RPM'i kapatıp güzel bir fan eğrisi yapın.
Bugün elime ulaştı. OC yapmadım hocam. Her şeye baktım. Adana sıcağından olabilir mi acaba? Başka ne olabilir anlamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-